Hej!
Już jutro pierwszy dzień szkoły. Jak spędziłyście te wakacje? Cieszycie się z początku roku szkolnego czy nie? 
"Gotów jestem umrzeć dla ciebie, ale nie będę dla ciebie żył."
Strony : 1
Hej!
Już jutro pierwszy dzień szkoły. Jak spędziłyście te wakacje? Cieszycie się z początku roku szkolnego czy nie? 
Jedyne, z czego się cieszę w związku z powrotem do szkoły, to fakt, że zobaczę wszystkich swoich przyjaciół.
Chyba będziemy gadać godzinami, a i tak się nie nagadamy ;D.
Wakacje spędziłam raczej dobrze, acz pogoda pod koniec pozostawiała wiele do życzenia...
Oby wrzesień był ładny, bo siedzenie w szkole, kiedy za oknem szaro, buro i ponuro z pewnością nie będzie przyjemne...
A ja do tej pory nie poczułam, że to już koniec. Stop. Nie poczułam, że były wakacje ;uuu; całe dwa miechy zleciały mi na prawku i odsypianiu porannych godzin. Normalnie nawet nie chce mi się myśleć, że tak zmarnowałam wolne dni.
Z drugiej strony cieszę się, że wracam do szkoły i nawet żałuję, że pierwsze dwa tygodnie będe chodzić raczej w kratkę. JAko, że to już mój ostatni rok w liceum chce go jak najmilej przeżyć żeby niczego nie żałować
i miec co wspominać.
Jeszcze mam wakacje xP
KorinHizuki napisał
Jeszcze mam wakacje xP
Tydzień, który będzie baaaardzo pracowity
Studenty będą się integrować XDA ja bym chciała mieć jeszcze wakacje. Tęzknię za wycieczką integracyjną którą miałam w zeszłym roku :')
ja też bym chciała żeby te wakacje jeszcze trwały .W tym roku byłam w międzyzdrojach słońce , piasek może to coś co uwielbiam , w międzyzdrojach nie bylam po raz pierwszy bo to już chyba 4 raz kiedy tam pojechałam. Z pewnością mogę powiedzieć że to najmilsze miejsce w jakim byłam , a po mimo mojego młodego wieku zwiedziłam troszkę świata, w miedzy zdrojach nawet ludzie są przyjaźnie nastawieni , mili i otwarci na nowe znajomości , a w powietrzu unosi się zapach morza , wiatr otula nas swoim przyjemnym chłodem .
, a a a z resztą szkoda gadać , żeby to poczuć trzeba tam być i poszukać to czego na co dzień nam brakuje , w moim przypadku znalazlam tam odrobinkę wolności 
Ostatnio zmieniony przez lililawigne1 (25-09-2014 o 16h54)
Strony : 1