Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1

#1 31-08-2014 o 18h54

Miss'nieobczajona
diffi
Olga.
Miejsce: Radom

Hej! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Już jutro pierwszy dzień szkoły. Jak spędziłyście te wakacje? Cieszycie się z początku roku szkolnego czy nie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"Gotów jestem umrzeć dla ciebie, ale nie będę dla ciebie żył."

#2 31-08-2014 o 19h06

Miss'Żółtodziób
...

Jedyne, z czego się cieszę w związku z powrotem do szkoły, to fakt, że zobaczę wszystkich swoich przyjaciół.
Chyba będziemy gadać godzinami, a i tak się nie nagadamy ;D.
Wakacje spędziłam raczej dobrze, acz pogoda pod koniec pozostawiała wiele do życzenia...
Oby wrzesień był ładny, bo siedzenie w szkole, kiedy za oknem szaro, buro i ponuro z pewnością nie będzie przyjemne...

#3 31-08-2014 o 19h40

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

A ja do tej pory nie poczułam, że to już koniec. Stop. Nie poczułam, że były wakacje ;uuu; całe dwa miechy zleciały mi na prawku i odsypianiu porannych godzin. Normalnie nawet nie chce mi się myśleć, że tak zmarnowałam wolne dni.
Z drugiej strony cieszę się, że wracam do szkoły i nawet żałuję, że pierwsze dwa tygodnie będe chodzić raczej w kratkę. JAko, że to już mój ostatni rok w liceum chce go jak najmilej przeżyć żeby niczego nie żałować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i miec co wspominać.

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#4 19-09-2014 o 00h40

Miss'ok
KorinHizuki
...
Miejsce: Warszawa

Jeszcze mam wakacje xP

#5 19-09-2014 o 01h27

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

KorinHizuki napisał

Jeszcze mam wakacje xP

Podbijam xD
Mam jeszcze ponad tydzień wakacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tydzień, który będzie baaaardzo pracowity /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Studenty będą się integrować XD
A potem wykłady, ćwiczenia i na koniec sesja. Borze zielony, uchowaj :<

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#6 19-09-2014 o 07h10

Miss'całkiem całkiem
laureln
Ciesz się chwilą... Nie wiem po co.

A ja bym chciała mieć jeszcze wakacje. Tęzknię za wycieczką integracyjną którą miałam w zeszłym roku :')

.

#7 25-09-2014 o 16h53

Miss'Żółtodziób
...

ja też bym chciała żeby te wakacje jeszcze trwały .W tym roku byłam w międzyzdrojach słońce , piasek może to coś co uwielbiam , w międzyzdrojach nie bylam po raz pierwszy bo to już chyba 4 raz kiedy tam pojechałam. Z pewnością mogę powiedzieć że to najmilsze miejsce w jakim byłam , a po mimo mojego młodego wieku zwiedziłam troszkę świata, w miedzy zdrojach nawet ludzie są przyjaźnie nastawieni , mili i otwarci na nowe znajomości , a w powietrzu unosi się zapach morza , wiatr otula nas swoim przyjemnym chłodem . /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png  , a a a z resztą szkoda gadać , żeby to poczuć trzeba tam być i poszukać to czego na co dzień nam brakuje , w moim przypadku znalazlam tam odrobinkę wolności  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez lililawigne1 (25-09-2014 o 16h54)

Strony : 1