Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 31-08-2014 o 13h24

Miss'ok
...

Cześć, jestem Misia. Kocham czytać, robić prezenty ludziom i żuć gumę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Lubię zwierzęta. Mam chomika, marzę o piesku (tata mi obiecał, że jak będę miała w  tym roku czerwony pasek to go dostanę)  O resztę zachęcam do pytania. 
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2 31-08-2014 o 15h10

Miss'na całego
Astaelia
...
Miejsce: SauPaulo jakby ktoś się pytał.

Witaj Misia.
Ja również kocham robić prezenty ludziom /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Lubisz czytać książki?
Twój ulubiony film?
Cieszysz się, że koniec wakacji? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Pozdrawiam.

https://33.media.tumblr.com/400fb646497ebbc64fbf7ceaf222f58d/tumblr_nmvngzPK4n1r6pj8ko1_r2_400.gif https://38.media.tumblr.com/d31d56d003be99e0eb4a7e4c11d08751/tumblr_nmvngzPK4n1r6pj8ko5_r1_400.gif

#3 31-08-2014 o 18h21

Miss'nieobczajona
diffi
Olga.
Miejsce: Radom

Jakiej muzyki słuchasz? Ulubieni wykonawcy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Gotów jestem umrzeć dla ciebie, ale nie będę dla ciebie żył."

#4 02-09-2014 o 20h38

Miss'ok
...

Cześć Diffi!
Dziękuje Ci, że zajżałaś na moją dyskusję  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Słucham muzyki mało popularnej, lubię Monikę Brodkę, Melę Koteluk, Mister D. (Masłowska), Dawida Podsiadło, Artura Rojka, Loco Star i jeszcze wiele innych.

Z góry przepraszam za błędy.

#5 02-09-2014 o 20h47

Miss'ok
...

Witam Cię Astaelio!
Napisałam, że kocham czytać książki  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam dużo filmów, które lubię np.Alicję w krainie czarów, Gwiazd naszych wina (chociaż uważam, że książka jest lepsza).
Nie cieszę, że jest koniec wakacji, ponieważ od dwuch lat chodzę do nowej szkoły i jej nie nawidzę. Gdy byłam w tamtej szkole to bym się bardzo cieszyła, kochałam tą szkołe, wolałam od wakacji.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#6 02-09-2014 o 20h55

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Przypominam, że pisanie posta pod postem jest uznawane za spam, a on jest zabroniony i karany banem.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#7 05-09-2014 o 18h26

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Jesteś megafanką czegoś lub kogoś? Lubisz rośliny mięsożerne lub Harr'ego Pottera? Ulubiony przedmiot? Ulubione danie? Lubisz robótki ręczne (w różnej formie) ? Masz rodzeństwo? A propo's czerwonego paska... zdobędziesz go z łatwością, czy wielkim trudem? Czy może w życiu go nie miałaś? Miałaś kiedyś 6 na koniec roku z czegoś? Albo 1 ? Malujesz? Rysujesz? Lubisz język polski (ja go kooocham ;] ) ? A pisanie czegokolwiek, na przykład listów lub opowiadań sprawia ci przyjemność? A błędami się na razie nie martw, chociaż staraj się je ograniczyć - ja też kiedyś robiłam tyle byków, ale z czasem mi przeszło, i teraz nie robię prawie żadnych. Tylko dużo czytaj, jeśli sprawia ci to przyjemność. Wyćwiczysz w ten sposób swoją wyobraźnię, i może zapamiętasz podświadomie pisownię niektórych słów.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#8 05-09-2014 o 20h48

Miss'ok
...

1. Nie jestem mega fanką niczego, ale mam rzeczy (książki, filmy idp.) i zespoły które bardzo lubię. 2. Tak lubie oba. 3. Matma i biologia, chociaż mam na razie tylko przyrodę. 4. Makarony, a tak wogóle to uwielbiam kuchnie włoską. 5 Tak, nawet czasem robię. 6. Tak siostre bliźniaczkę. 7. To się okarze  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png . 8. Tak mam co roku. 9. Tak z kilku przedmiotów. 10. Nie. Dla mnie nie ma takich opcji przy moich rodzicach. 11. Nie bardzo lubię malowanie i rysowanie. 12. Tak lubię, ale nie uwielbiam. 13. Czasem, zależy ( często zależy czy mi ktoś karze czy nie). 14. Dzięki jesteś bardzo miła. 15. Spoko, bez książki do czytania czuje się dziwnie.
Dzięki, że zajżałaś na moją rozmowę. Czuję, że jesteś miła  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#9 07-09-2014 o 08h50

Miss'Żółtodziób
Jana7
...

Też miałam czerwony pasek teraz jestem w piątej i też postaram się go mieć!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  Hmm.. O co by cię tu zapytać. Lubisz tańczyć , jaka jest twoja ulubiona piosenka? Książka? Film? Serial?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

~Jana

#10 07-09-2014 o 19h51

Miss'ok
...

Witam Cię Jana7! Dzięki,że zajżałaś na mój profil

Ja jestem w szóstej i zdaje sobię z tego sprawę, że będzie trudniej go zdobyć.
Tańczyć lubię. Jestem dość dobrze rozciągnięta. Mam ich bardzo dużo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Dziewczynka z szóstego księżyca, gwiazd naszych wina i wiele, wiele innych. Nie oglądam za dużo filmów i nie mam ulubionego. iCarly, Sam i Cat, Victoria znaczy zwycięstwo, Na dobre i na złe.
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1