Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 30-08-2014 o 13h20

Miss'nieobczajona
diffi
Olga.
Miejsce: Radom

Hej, dzisiaj założyłam tu konto. ^^ Jestem ciekawa czy wytrzymam tu długo i czy zaciekawi mnie gra. W każdym razie postanowiłam się przedstawić. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Mam na imię Olga. Od kilku lat gram na gitarze. Jestem wielką miłośniczką książek, przede wszystkim fantastycznych. Słucham muzyki rockowej, ale również jestem wielką fanką twórczości Eda Sheerana.
Poza tym jestem ogromną fanką Sherlocka. Serial obejrzałam, niedługo mam zamiar wziąć sie za książki.
To chyba wszystko, chciałabym tu poznać jakieś ciekawe osoby  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez diffi (30-08-2014 o 13h32)

"Gotów jestem umrzeć dla ciebie, ale nie będę dla ciebie żył."

#2 30-08-2014 o 14h30

Miss'Żółtodziób
...

Cześć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Jak widać, też jestem fanką Sherlocka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam parę pytań:
1. Ile masz lat?
2. Od kiedy jesteś fanką Sherlocka?
3. A masz jakiegoś idola?
4. Piszesz fanfiki?

#3 30-08-2014 o 16h18

Miss'nieobczajona
diffi
Olga.

Mam 13 lat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Prawdę mówiąc od niedawna, przyjaciółka mi poleciła i już po kilku odcinkach się wkręciłam. Z niecierpliwością czekam na 4 sezon! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Idolem chyba mogę nazwać jedną osobę, która jest związana z historią sportu, który wykonuję, czyli z karate.
Nie, nie piszę. Kompletnie mi nie wychodzi, haha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#4 30-08-2014 o 16h32

Miss'Żółtodziób
...

Aha, tyle co ja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Też z utęsknieniem czekam na nowe odcinki...

#5 30-08-2014 o 16h34

Miss'nieobczajona
diffi
Olga.

O, a myślałam, że tu sami starsi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
No nic, musimy być cierpliwe  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez diffi (30-08-2014 o 16h35)

#6 05-09-2014 o 21h24

Miss'ok
...

Cześć! Masz jakąś ulubioną książkę ?

#7 11-09-2014 o 18h27

Miss'nieobczajona
diffi
Olga.

Misia1500 napisał

Cześć! Masz jakąś ulubioną książkę ?

Harry Potter, Gwiazd naszych wina, Charlie, Dary Anioła, Intruz  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#8 21-09-2014 o 10h59

Miss'Żółtodziób
...

Hej jestem tu nowa ale mam już pytania /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif , ile masz lat , czy masz zwierzę, gdzie mieszkasz ? /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/snif.gif  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

#9 28-09-2014 o 10h38

Miss'nieobczajona
diffi
Olga.

włoszka890 napisał

Hej jestem tu nowa ale mam już pytania /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif , ile masz lat , czy masz zwierzę, gdzie mieszkasz ? /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/snif.gif  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

13, mam dwa psy i mieszkam w województwie mazowieckim  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#10 12-10-2014 o 12h45

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Gunwo

Moje pytania są nietypowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Czy lubisz żyrafy? Wyskoczysz kiedyś przez okno? Co zrobisz jak twoja koleżanka będzie saneczkować w Twoim domu na dywanie  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif

#11 12-10-2014 o 20h32

Miss'nieobczajona
diffi
Olga.

PattyPatrycja napisał

Moje pytania są nietypowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Czy lubisz żyrafy? Wyskoczysz kiedyś przez okno? Co zrobisz jak twoja koleżanka będzie saneczkować w Twoim domu na dywanie  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif

Żyrafy są super! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Wyskakiwać przez okno nie raz się zdarzało. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Będę saneczkować razem z nią oczywiście.
/modules/forum/img/smilies/sourire.gif

#12 14-10-2014 o 14h46

Miss'Żółtodziób
...

hej jestem sylwia chodze do 1 b gimnaxjum

#13 14-10-2014 o 14h55

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

sylwia2001123 napisał

hej jestem sylwia chodze do 1 b gimnaxjum

W wątku przedstawia się tylko jego autor!

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

Dyskusja zamknięta

Strony : 1