Ban, bo twój mózg jest wygodny.

Strony : 1 ... 78 79 80 81 82 ... 200
Ban, bo twój mózg jest wygodny.

Ban, bo opowiem wam historie życia xd Na geografii zaczęło mnie dusić od kaszlu i musiałam wyjść na dwór później pani zwolniła mnie do domu i dostałam zwolnienie ze szkoły na jeden dzień ;___; No także tego...
Ban, bo też bym tak chciała. Ale nie, u nas jak kaszlesz to tylko się krzywo patrzą i wydzierają, bo "Czemu nie zostałaś w domu?!". A jak nie przyjdziemy to się drą że nic nie rozumiemy z lekcji. 

Ban, bo jesteś pewna w 3/4. (Piękna moralność...)
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (18-09-2014 o 22h02)
Ban, bo wyczuwam sarkazm w Twojej wypowiedzi a poza tym to było złośliwe.Oh, edytowałaś bana...
Ostatnio zmieniony przez Nowimdied (18-09-2014 o 22h03)
Ban, bo u mnie nikt nie zwróciłby uwagi i mogłabym się udusić, a niektórzy i tak uważaliby, że to obrzydliwe, że śmiem kaszleć w ich towarzystwie >.<

Ban, bo "The game is never over" to cytat, który przyświeca mi w życiu.
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (18-09-2014 o 22h04)
Ban za lubienie Pingwinów z Madagaskaru, bo na pulsie lecą wciąż te same odcinki i mnie to denerwuje. xD

Ban, bo miałam ochotę coś napisać ale nie napiszę, bo nie mam ochoty na sprzeczanie się c;
Ban, bo ja mam tak samo tylko, że te same wciąż lecą na nicku xd
Ostatnio zmieniony przez Nowimdied (18-09-2014 o 22h06)
Ban za cute gifa *-*

Ban, bo Harry na nim umiera ze śmiechu a ja mam tak samo jak jest ze mną moja przyjaciółka c:
Ban za poinformowanie mnie, że Bekon kogoś ma i jak to jest z tym ujawnianiem się w Korei. ;c
Ban za umieranie ze śmiechu. xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (18-09-2014 o 22h09)

Ban, bo mnie z Koreą kojarzyły się kiedyś tylko kurczaki XD (?)
Ban, bo zastanawia mnie czemu akurat kurczaki >.<

Ban, bo nie wiem ;-;
Ban, bo jeśli te kurczaki co mi wysłała Osa... XDD

Ban, bo Tobie pani od geografii pewnie nie powiedziała, że wyglądasz na niedożywioną, bo mnie owszem ;____; wszyscy się mojej wagi czepiają, bo podobno jestem za chuda a tak nie jest xd
Ban za bycie za chudą, bo moja przyjaciółka wciąż mi powtarza, że mam za gruby tyłek. T.T

Ban, bo jak już o tyłkach mowa to mój jest taki malutki XD
Ban, bo spoczko, i tak ważysz pewnie połowę tego co ja , bo jestem wielka wzdłuż i wszerz (chociaż bardziej wzdłuż, ale co tam xD)
Ban za rozmawianie o tyłkach ^^
Śmiechłam sobie C;
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (18-09-2014 o 22h26)

Ban, bo liczy się wnętrze.
Ban, bo nie wiem jak ty, ale ja sobie oglądam Benedicta.

Ban, bo ja nie jakoś mi zbrzydł w sensie, znudził mi się.
Ban za wysyłanie mi 1D śpiewających alfabet xD
Ban, bo wiesz, ale ja nie wyglądam źle... Tylko mam 1,80, a kości trochę ważą.
Moja mała oponka jest spoczko, bo jest mała xD
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (18-09-2014 o 22h30)

Ban, bo mam gdzieś także link do Liama i Hazzy śpiewających alfabet oraz całej piątki śpiewającej piosenkę o u. XDD
Ban, bo masz małą oponkę. ^^
Idę spać, dobranoc wam.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (18-09-2014 o 22h30)