Ban, bo mam ''bekę'' z koleżanką na temat Gustawa, który stał się Konradem w III cz. Dziadów wraz z koleżanką xDD
We are in noir

Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 200
Ban, bo mam ''bekę'' z koleżanką na temat Gustawa, który stał się Konradem w III cz. Dziadów wraz z koleżanką xDD

Ban, bo coś mnie ostatnio Dziady prześladują, nie dość, że w szkole, to jeszcze tu. o.O

Ban, bo wciąż myślę o tęczy :3
Ban, bo prześladują Cię dziady gdyż mnie również co przypomniało mi o innej lekturze, którą muszę jak najszybciej przeczytać a u mnie z czytaniem tak różnie bywa.
Ban za myślenie o tęczy, bo jedyna rzecz o, której myślę w tej chwili to taka, że mam jutro aż dwie matmy.O zgrozo.
Ostatnio zmieniony przez Nowimdied (22-09-2014 o 22h10)
Ban za myślenie o tęczy, bo to dziwne. o.O
Ban za wyprzedzanie.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (22-09-2014 o 22h09)

Ban za nick, który jest przyprawą, bo jeśli chodzi o przyprawy to bardzo lubię pieprz i sól.
Ban za granie w anioły vs. demony.

Ban za bycie demonem w wyżej wspomnianej przez Ciebie grze.
Ban, bo ja zawsze czytam lektury na ostatnią chwile xD
btw, mam w tym samym czasie lekturę z normalnego polskiego i jeszcze z rozszerzenia.
Jak żyć?

Ban, bo ja tam lubię czytać, jednak pewnie zaraz by mi się wszystko pomieszało, gdybym miała czytać dwie lektury na raz.

Ban za bycie w tym samym fandomie co ja, bo przed chwilą przesłuchałam klipa części śpiewanej przez Nialla, nowej piosenki "Steal my girl" i jestem zachwycona.
Ban, bo faktycznie czytanie kilku książek na raz bywa uciążliwe :'<
Ban, bo jednak wróciłaś (>^-^)>
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (22-09-2014 o 22h24)

Ban, bo ja mam trudność z przeczytaniem jednej a wy tu piszecie o czytaniu kilku w tym samym czasie ^^
/Tak patrzę i zastanawiałaś się kto jest na moich gifach, ten pan to Marcel Sabat z "Kamieni na Szaniec"
Ostatnio zmieniony przez Nowimdied (22-09-2014 o 22h25)
Ban, bo ja tam lubię książki czytać, i niestety nie miałam "przyjemności" oglądania tego filmu.

Ban, bo lubisz czytać książki a ja nie wiem, bo mało co wciąga mnie na tyle bym przeczytała więcej niż pięć kartek.
Ban, bo widzę pewne podobieństwo Ciebie i mojej siostry, w tej chwili.
Chociaż w sumie z niej to tylko leń. Przepraszam za porównanie 

Ban za treść bana, bo nie ma za co i tak jej nie znam więc nie bardzo wiem o co chodzi w Twoim banie i niech tak zostanie xD
Ban, bo dobra xxD
I jak na razie znikam.
Dobranoc wszystkim i pozostałym x)

Ban, bo ja też znikam ^^ Śpij dobrze c:
Ban, bo ja też w sumie już idę. *polski czeka*
Dobranoc ~

Ban, bo miałaś wszystkich ode mnie wczoraj pożegnać! xD

Ban, bo jest tu ktoś???
Ban, bo owszem, ja właśnie wróciłam. :3

Ban, bo ładną pogodę mam 
Ban za ładną pogodę, bo u mnie pada. xD