Witam wszystkich :3 Jestem Undeatheater, jednakże ludzie znają mnie pod nickiem GuardYou. W tą grę zaczęłam grać głównie z nudy, a ciągnę grę dlatego, że bardzo podobają mi się tu postacie, możliwość zmiany fryzur itd.(bo osobiście, tresci jakie gra przekazuje niezbyt mnie urzekają
).
Poza tym pogrywam w Howrse, gdzie jednak mam nowe konto, ponieważ dawien dawno, przez przypadek ktos usunął moje konto i nie raczył mi go zwrócić. ^^
Może znajdzie się tu także jakis gracz LoLa, gry, w którą gram najwięcej czasu. Prosze śmiało zapraszać, mimo że jestem platyną, nie gryzę i może uda nam sie zagrać jakiegoś normala (niestety, co rusz spotykam sie ze stwierdzeniem "omg, miła platyna, niemożliwe")
Muzyki slucham róznej. Choć głównie jest to kpop, głównie girlsbandy, z chłopców słcuham G-Dragona, Got7, Nu'est i Block B. Zaś żeńskie zespoły - za długo by wymieniać. Moja ulubienicą jest jednak Hyuna. Jeszcze czasem posłucham japońskiej muzyki, ale tu głównie mówimy o sławnych artystach, jak One Ok Rock czy Miyavi.
Uwielbiam książki. Chociaż spędzajac tyle czasu na graniu ,neistety, nei czytam ich zbyt wiele. Moimi ulubionymi autorami są Trudi Canavan i Walter Moers.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 20-08-2014 o 18h26
#2 20-08-2014 o 18h39
Widzę, że też słuchasz k-pop.
A więc:
Ulubiony kolor?
Ulubiony przedmiot w szkole?
Znienawidzony przedmiot w szkole?
Oglądasz anime?
Koty vs Psy?
Gdybyś miała jedno życzenie jedno jedyne, to co byś sobie za życzyła bądź zamarzyła?
Co byś chciała robić w przyszłości?
A jeśli chcesz mi te same pytania zadać, to zadaj w przedstaw się. Też tam jestem.
Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?
#3 20-08-2014 o 21h47
Moim ulubionym kolorem jest zdecydowanie fioletowy.
Nie chodzę już do szkoły 
Nie oglądam anime. Czasem zerknę, ale zazwyczaj kończę oglądać w połowie. Ostatnim moim Anime było Mirai Nikki, którego takze nei dokończyłam.
Koty ^^
Hm. Być Challengerem i grać naprawdę dobrze w gry, co daloby mi szansę na dostanie sie do jakiegoś profesjonalnego teamu
(raczej mało realistyczne)
Szczerze? Grać. Ale to mi niestety wiele nie da, wiec znaleźć jakąś pracę, która nie wymagałaby przebywania cały czas z ludźmi. Najlepiej w domu. Zostać tłumaczem.
#4 23-08-2014 o 11h35
Widzę, że mamy dużo wspólnego
Też uwielbiam Hyune, fioletowy i chciałabym zostać tłumaczem. Starałam się grać w LOLA ale mi nie wychodziło (moje biedne drużyny nie miały ze mnie pożytku).
A jeżeli można wiedzieć ile masz lat?? Masz zwierzaka?
Pozdrawiam 
The sky is the limit - your sky, your limit...

#5 24-08-2014 o 17h18
Sama nie jestem w stanie zagrzać na dłużej miejsca : D Właściwie często to wygląda tak, że mimo wszystko, znajdują siegracze lepsi ode mnie
19 lat ;D
Mam dwie papugi, jednego oficjalnego kota i 2 nieoficjalne - koty sąsiadów, którzy tak własciwie deklarują się, że to ich, ale tak własciwie to my je karmimy i się nimi zajmujemy xP
#6 26-08-2014 o 19h32
Heh to niezły zwierzyniec masz
A kotek czy raczej koty nie mają chęci na papugi?? U mojej koleżanki kot chciał jej zjeść rybki
Zawsze chciałam mieć papugę, ale mama mi mówiła, że są strasznie głośne i brudzą 
Może masz jakiś ulubiony serial?? A aktor/aktorka??
Pozdrawiam
The sky is the limit - your sky, your limit...

#7 28-08-2014 o 16h31
nieoficjalne koty nie wchodzą do domu - mieszkają na dworze. Kot który jest w domu wychowywał się z papugami odkąd do nas przyjechał, czyli jak był małym kociakiem. Przyzwyczaił się do nich, nei traktuje ich jako 'zabawki'. Po prostu wie, że na te ptaki sie nie poluje - swojego czasu uwielbiał przy nich po prostu spać 
Seriali nie oglądam :< Czasem jakiś obejrzę.
Mam w planach do obejrzenia parę, ale teraz bardzo mam ochotę obejrzeć Ghost Whisperer.
#8 05-09-2014 o 21h31
Cześć! Może uznacie mnie za przygłupa, ale co to znaczy platyna?
Strony : 1