Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 20-08-2014 o 18h26

Miss'Żółtodziób
...

Witam wszystkich :3 Jestem Undeatheater, jednakże ludzie znają mnie pod nickiem GuardYou. W tą grę zaczęłam grać głównie z nudy, a ciągnę grę dlatego, że bardzo podobają mi się tu postacie, możliwość zmiany fryzur itd.(bo osobiście, tresci jakie gra przekazuje niezbyt mnie urzekają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ).
Poza tym pogrywam w Howrse, gdzie jednak mam nowe konto, ponieważ dawien dawno, przez przypadek ktos usunął moje konto i nie raczył mi go zwrócić. ^^
Może znajdzie się tu także jakis gracz LoLa, gry, w którą gram najwięcej czasu. Prosze śmiało zapraszać, mimo że jestem platyną, nie gryzę i może uda nam sie zagrać jakiegoś normala (niestety, co rusz spotykam sie ze stwierdzeniem "omg, miła platyna, niemożliwe")

Muzyki slucham róznej. Choć głównie jest to kpop, głównie girlsbandy, z chłopców słcuham G-Dragona, Got7, Nu'est i Block B. Zaś żeńskie zespoły - za długo by wymieniać. Moja ulubienicą jest jednak Hyuna. Jeszcze czasem posłucham japońskiej muzyki, ale tu głównie mówimy o sławnych artystach, jak One Ok Rock czy Miyavi.

Uwielbiam książki. Chociaż spędzajac tyle czasu na graniu ,neistety, nei czytam ich zbyt wiele. Moimi ulubionymi autorami są Trudi Canavan i Walter Moers.

#2 20-08-2014 o 18h39

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

Widzę, że też słuchasz k-pop.
A więc:
Ulubiony kolor?
Ulubiony przedmiot w szkole?
Znienawidzony przedmiot w szkole?
Oglądasz anime?
Koty vs Psy?
Gdybyś miała jedno życzenie jedno jedyne, to co byś sobie za życzyła bądź zamarzyła?
Co byś chciała robić w przyszłości?

A jeśli chcesz mi te same pytania zadać, to zadaj w przedstaw się. Też tam jestem.

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#3 20-08-2014 o 21h47

Miss'Żółtodziób
...

Moim ulubionym kolorem jest zdecydowanie fioletowy.
Nie chodzę już do szkoły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Nie oglądam anime. Czasem zerknę, ale zazwyczaj kończę oglądać w połowie. Ostatnim moim Anime było Mirai Nikki, którego takze nei dokończyłam.
Koty ^^
Hm. Być Challengerem i grać naprawdę dobrze w gry, co daloby mi szansę na dostanie sie do jakiegoś profesjonalnego teamu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png (raczej mało realistyczne)
Szczerze? Grać. Ale to mi niestety wiele nie da, wiec znaleźć jakąś pracę, która nie wymagałaby przebywania cały czas z ludźmi. Najlepiej w domu. Zostać tłumaczem.

#4 23-08-2014 o 11h35

Miss'na całego
Seite
Hi ^^
Miejsce: Wonderland

Widzę, że mamy dużo wspólnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Też uwielbiam Hyune, fioletowy i chciałabym zostać tłumaczem. Starałam się grać w LOLA ale mi nie wychodziło (moje biedne drużyny nie miały ze mnie pożytku).
A jeżeli można wiedzieć ile masz lat?? Masz zwierzaka?
Pozdrawiam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

The sky is the limit - your sky, your limit...
//photo.missfashion.pl/pl/1/71/gd/56556.jpg

#5 24-08-2014 o 17h18

Miss'Żółtodziób
...

Sama nie jestem w stanie zagrzać na dłużej miejsca : D Właściwie często to wygląda tak, że mimo wszystko, znajdują siegracze lepsi ode mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

19 lat ;D
Mam dwie papugi, jednego oficjalnego kota i 2 nieoficjalne - koty sąsiadów, którzy tak własciwie deklarują się, że to ich, ale tak własciwie to my je karmimy i się nimi zajmujemy xP

#6 26-08-2014 o 19h32

Miss'na całego
Seite
Hi ^^
Miejsce: Wonderland

Heh to niezły zwierzyniec masz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A kotek czy raczej koty nie mają chęci na papugi?? U mojej koleżanki kot chciał jej zjeść rybki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zawsze chciałam mieć papugę, ale mama mi mówiła, że są strasznie głośne i brudzą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Może masz jakiś ulubiony serial?? A aktor/aktorka??
Pozdrawiam

The sky is the limit - your sky, your limit...
//photo.missfashion.pl/pl/1/71/gd/56556.jpg

#7 28-08-2014 o 16h31

Miss'Żółtodziób
...

nieoficjalne koty nie wchodzą do domu - mieszkają na dworze. Kot który jest w domu wychowywał się z papugami odkąd do nas przyjechał, czyli jak był małym kociakiem. Przyzwyczaił się do nich, nei traktuje ich jako 'zabawki'. Po prostu wie, że na te ptaki sie nie poluje - swojego czasu uwielbiał przy nich po prostu spać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Seriali nie oglądam :< Czasem jakiś obejrzę.
Mam w planach do obejrzenia parę, ale teraz bardzo mam ochotę obejrzeć Ghost Whisperer.

#8 05-09-2014 o 21h31

Miss'ok
...

Cześć! Może uznacie mnie za przygłupa, ale co to znaczy platyna?

Dyskusja zamknięta

Strony : 1