Jestem Narumi-chan, ale mówcie mi Narumi. Mam 17 lat.
Lubię: anime i mangę, muzykę każdą nie wliczając w to disco polo i innych obciachowych, filmy o wampirach i innych takich fantastykach, sushi, koty i psy.
Jestem też anarchistką, tylko nie wiem którą, bo jest dużo tego. Ale nie zgadzam się z tym całym systemem naukowym i systemem ludzkim i ogółem. Ale mimo to widzę świat w bardzo dalekich i wspaniałych perspektywach. Czasssem widzę świat przez różowe okulary, ale czasem ten świat porównuję ze zwykłym papierem toaletowym. Czyli szary, długi i do du*y
Nie wiem co o sobie napisać. Ale myślę, że mi pomożecie pisząc do mnie w komentarzach pytania.
Zapraszam na mój profil.
Pa. 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 18-08-2014 o 18h47
#2 18-08-2014 o 21h11
ulubione anime/manga?
ulubiona postać z anime/mangi?
ulubiony rodzaj muzyki?
ulubiony piosenkarz/zespół?
po opisie widzę, że serio jesteśmy podobne 
Miksuję tosty.
#3 18-08-2014 o 21h31
miksertoster napisał
ulubione anime/manga?
ulubiona postać z anime/mangi?
ulubiony rodzaj muzyki?
ulubiony piosenkarz/zespół?
po opisie widzę, że serio jesteśmy podobne
Anime: Another, Shiki, Kuroko no basket (wszystkie sezony, czekam na 3), Itazura na kiss, Skip Beat, Fairy Tail, Baby Steps, Major (wszystkie 6 sezonów), Gekkan Shoujo Nozaki-kun, Ace of Diamond, Haikyuu!!, Love Stage!!, Kuroshitsuji 3: Book of Circus (oraz pierwszy sezon, drugiego nienawidzę), Ao Haru Ride i setka innych.
Mangi: Skip Beat.
Postacie: Misaki Mei (Another), Kuroko Tetsuya, Kagami Taiga, Aomine Daiki, Kise Ryouta, Midorima (cała piątka z Kuroko no basket), Black Rock Shooter, Dead Master (te dwie są z anime BRS), Ciel, Sebastian (z Kuroshitsuji), Lucy, Happy, Natsu, Gray, Erza (cała piątka jest z Fairy Tail), Kyoko ( Skip Beat), Kotoko ( Itazura na kiss) i mnóstwo innych.
Rodzaje muzyki: k-pop, J-Rock, Pop, Rock.
Mam tego mnóstwo, ale zespoły, jeden z każdego rodzaju:
K-pop: Girls Generation
J-Rock: The Gazette
Pop: np. https://www.youtube.com/watch?v=JuM7hObGjWI
Rock: Linkin Park
I tyle. Troche tego jest.
Strony : 1