Mi się kompletnie nie podobają. D:

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 206
Mi się kompletnie nie podobają. D:

Może wy mi pomożecie w tym co mogę zmienić w stylizacji. Coś mi sie pasuje...
kombinuje i z fryzurami i z całą resztą i do tej pory coś mi nie gra -,-'
??
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Rkwcz, a myślałaś o jakichś spiętych włosach? Ciuch wydaje mi się letni i wakacyjny, może dziewczyna mogłaby mieć spięte włosy?
(przemawia przeze mnie funkcjonalność. Sama swoje kłaki spinam bo w gorące dni futro na plecach nie cieszy
)
rkwcz napisał
Może wy mi pomożecie w tym co mogę zmienić w stylizacji. Coś mi sie pasuje...kombinuje i z fryzurami i z całą resztą i do tej pory coś mi nie gra -,-'
??

Dobra, mam zasadnicze pytanie. Czy ciemne okulary by pasowały do tego co mam na sobie, czy przesada?
(znowu oddaliłam od siebie operację piersi, ale naszła mnie ochota na te cudowne spodnie i musiałam dobrać do nich inne rzeczy
)
Foxglove napisał
Rkwcz, a myślałaś o jakichś spiętych włosach? Ciuch wydaje mi się letni i wakacyjny, może dziewczyna mogłaby mieć spięte włosy?(przemawia przeze mnie funkcjonalność. Sama swoje kłaki spinam bo w gorące dni futro na plecach nie cieszy
)
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (12-07-2013 o 19h34)
Pomocy... znowu utknęłam w fioletowo-szarych stylizacjach i nie umiem wyjść ;_;

Wiecie co to za buty, które ma na sobie Lillien, która jest na podium? Są śliczne poprostu
To Koturny Jaimie
Kiedyś sobie kupię, bo są boskie!
Rosette napisał
Pomocy... znowu utknęłam w fioletowo-szarych stylizacjach i nie umiem wyjść ;_;
Właśnie wolałabym jednak zmienić płytę. Może pomieszam fioletowy z żółtym...

Rosette, mam żółto fioletowy pokój i połączenie jest ok jeśli żółty jest delikatny a fiolet mocny 
Myślicie, że lepiej zostawić moją miss bez okularów czy jednak dodać? I znacie jakieś ładne torebki, które by pasowały czy też lepiej bez?
Ja dodałabym okulary i bransoletkę.
Mam pytanie, jak się nazywają te buty co są w szafie w kolorze łososiowo-różowym...?
To buty Tebi, są śliczne, miałam je w stroju finałowym 

Wiem, planuję je sobie kupić, żeby dopasowac do stroju
Dziękuję.
Wiecie może jaką sukienkę ma na sobie Micky na podium na drugim miejscu?
kawajka napisał
Wiecie może jaką sukienkę ma na sobie Micky na podium na drugim miejscu?
Wielkie dzięki 
To i ja skorzystam z Waszej rady.
W wątku do oceniania miss wiele osób wspomina,że nie pasują do mojej stylizacji podkolanówki.
Może macie pomysł czym je zastąpić lub czy w ogóle je usunąć?
Z góry dzięki za pomoc:)
może nie w podkolanówkach jest problem, tylko w butach? Próbowałas czegoś bardziej zabudowanego? Czółenka z platformą? A jeśli nie buty, to pończochy diablicy są do połowy ud i prześwitują, przez co nie przytłaczają stroju, aczkolwiek nie wiem, czy występują w szarym kolorze.

W tym momencie, moja miss odzwierciedla mój nastój. Jutro znów będzie wesoła i pstrokata, ale póki co...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Motionell napisał
To i ja skorzystam z Waszej rady.
W wątku do oceniania miss wiele osób wspomina,że nie pasują do mojej stylizacji podkolanówki.
Może macie pomysł czym je zastąpić lub czy w ogóle je usunąć?
Z góry dzięki za pomoc:)

Popieram YooSti, a jestem jedną z osób które Ci to mówiły. Dla mnie podkolanówki bez kokard byłyby świetne.
Co zmieniłybyście w mojej stylizacji? Bo COŚ mi ewidentnie przeszkadza, tylko, że - bez szarfy fuj, bo jakoś pusto, z gołymi ramionami tak bardzo być nie lubię i jakoś głupio, a nie wiem czym by to zastąpić, co teraz mam... ;c