Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 206

#1601 10-02-2014 o 19h44

Miss'całkiem całkiem
...

Dziewczyny chciałam Was prosić o radę nie mogę się zdecydować co do dwóch wersji stroju :  //photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/18187.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/18189.jpg

Dodatkowo nie jestem pewna co do torebki.
Proszę też o ocenienie czy to w ogóle wygląda znośnie  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1602 10-02-2014 o 20h14

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Mnie chyba bardziej przekonuje opcja druga /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ewentualnie może w tej pierwszej wersji założyłabym coś czarnego na ramiona miss i wtedy zobaczyłabym jak to wygląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1603 10-02-2014 o 20h53

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Zgadzam się z Nisiam. Opcja druga mnie bardziej przekonuje. W pierwszej jest trochę za błyszcząco.. Choć z czymś na ramionach może wyglądałoby to fajniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#1604 10-02-2014 o 21h21

Miss'całkiem całkiem
...

Dziękuje dziewczyny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png niestety nie mam niczego ciekawego na ramiona ,a moje fundusze umarły podczas przecen /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Będzie wersja druga  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1605 10-02-2014 o 22h23

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

//photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/18213.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/23/moy/18214.jpg

Nie potrafię się zdecydować, proszę o porade! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png opcja I czy II?
Z góry dziękuję!
Pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

fabulousmag

#1606 10-02-2014 o 22h31

Miss'całkiem całkiem
...

Hmmm do mnie bardziej przemawia wersja druga choć mogłaby być w czerwieni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1607 10-02-2014 o 23h12

Miss'OK
nisiam

Popieram /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Zostawiłabym czerwone spodenki, papugę kwiatka, nie dałabym okularów  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Tylko na buty nie mogę się zdecydować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Niech inne użytkowniczki ocenią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1608 11-02-2014 o 00h10

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Też zgadzam się co do czerwieni. Buty 2 są bardzo przekonywujące, ale 1 dodają takiej lekkiej zadziorności. Mimo wszystko stawiam na 2 (w czerwieni ofc).

#1609 11-02-2014 o 14h09

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

Dzięki za porady /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png pozdrawiam

fabulousmag

#1610 11-02-2014 o 14h17

Miss'Żółtodziób
...

moim zdaniem dobra jest czerwona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale jednak mi sie bardziej podoba niebieska więc polecam ubrać nibieską  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1611 12-02-2014 o 16h33

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  2 opcja  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png   /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#1612 12-02-2014 o 18h15

Miss'OK
nisiam

Pojawił mi się w szafie w paskach fartuch łakomczucha.. To nowość z okazji pojawienia się kuchni w grze? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A wykorzystując go zrobiłam swoją kuchenną wersję miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1613 12-02-2014 o 18h19

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Tak, masz jeszcze, oprócz fartuszka, sukienkę i buty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Niezła stylizacja, ten turban niczym ręcznik na głowie kury domowej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1614 12-02-2014 o 18h26

Miss'OK
nisiam

Bez niego było dość pusto, a nie miałam nic innego na oku, ale chętnie poznam jakies propozycje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
I jeszcze myślałam o jakiś skarpetkach białych lub w paski? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Co myślicie? Niestety nie jestem na swoim komputerze i nie mogę dodać zdjęć jak to wygląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1615 12-02-2014 o 18h40

Miss'Żółtodziób
...

cześć fajna jest gra miss Fashion a ci się podoba ale  mam mało czasu ale jakoś spędzam /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#1616 12-02-2014 o 18h53

Miss'wow
KimDallas
...

Zamek23150 nie spamuj.

Na Halloween postanowiłam stworzyć lolitę i przez porządki w szafie znalazłam ten strój i trochę go przerobiłam, ale nie mam pojęcia jakie buty ubrać. Wybaczcie, ale przez efekt bugu nie mogę wstawić obrazka...

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (12-02-2014 o 18h54)

#1617 12-02-2014 o 18h56

Miss'OK
nisiam

A czyli to bug a nie komputer rodziców /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Spróbowałabym jakieś zwykłe czarne szpilki ewentualnie jakieś szpilki z jakimiś drobnymi elementami imitującymi skrzydełka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1618 12-02-2014 o 19h05

Miss'wow
KimDallas
...

Więcej dziewczyn skarży się na to, więc wygląda to na jakiegoś buga /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png UNine znalazłam Buty Licealistka Szkoła 2013, będą pasować?

#1619 12-02-2014 o 21h52

Miss'OK
nisiam

Wydaję mi się, że będą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1620 14-02-2014 o 17h14

Miss'Sensei
dona2
...
Miejsce: Kraków

Hej chciałam Was się poradzić czy moja wersja czarodziejki jest spójna? Czy elementy pasują do siebie? Będę wdzięczna za wskazówki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Link do zewnętrznego obrazka

#1621 14-02-2014 o 19h24

Miss'wow
Kaiken
...

Zbytnio nie przemawiają do mnie buty i pasek, który użyłaś (ta kokarda nad nogą)

Która wersja Lady  Red Black White wam się bardziej podoba. Może jakieś sugestie co byście zmieniły?

#1622 14-02-2014 o 19h39

Miss'Żółtodziób
...

dona2, ja bym się pozbyła tego welonowego szala z tyłu. Nie bardzo pasuje kolorystycznie a poza tym zbyt wyolbrzymia i tak już dużą do pokazu spódnicę.

Kaiken, mi osobiście bardziej podoba się 1 wersja. Widzę tu stabilną równowagę w ilości dodatków, bo w 2 za dużo masz na sobie na dolnej części i to nie wygląda zbyt dobrze. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Postanowiłam wykorzystać prezent na Walentynki i nowy strój dostępny u Nine. Moja miss jest mniej więcej gotowa. Jaka jest wasza opinia? Za dużo? Za mało? Coś poprawić?

Ostatnio zmieniony przez Misa (14-02-2014 o 19h39)

#1623 14-02-2014 o 19h45

Miss'ujdzie
Kapral
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miejsce: Szczecin

Misa świetne połączenie sukienek. Wywaliłabym jedynie tego zwierzaka. Zlewa się z sukienką, poza tym wygląda jakby lewitował.

#1624 14-02-2014 o 20h13

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Tak jak Kapral pisze, zwierzak zbędny i do tego tą/tę koronę wymień na coś innego.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1625 14-02-2014 o 20h21

Miss'ujdzie
rkwcz
...

A ja przyszłam pokazać moją dzisiejszą stylizację :> Czooo wy na to?

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 206