Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 59 60 61 62 63 ... 206

#1501 26-01-2014 o 17h09

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Popieram ostanie kolczyki dają subtelności przy tak ozdobnej kietce

#1502 26-01-2014 o 17h19

Miss'na całego
Yuki18
...

Również jestem za ostatnimi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#1503 27-01-2014 o 03h34

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

A ja z pytankiem. Czy w miarę dobrze to wygląda? I czy dorzucić coś na ramiona? Osobiście wydaje mi się trochę pusto tylko nic mi tam nie pasuje ;-;

Ostatnio zmieniony przez nelumi (27-01-2014 o 03h35)

#1504 27-01-2014 o 17h40

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Jest ładnie nawet bez czegoś na ramionach. Wydaje mi się to zbędne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Trochę nie pasuje mi tu kapelusz bo różni się od sukienki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1505 27-01-2014 o 17h44

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Zmieniłabym faktycznie ten kapelusz, może na jakiś szal /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Oprócz tego to podoba mi się, na ramiona chyba nic nie potrzeba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1506 27-01-2014 o 18h34

Miss'Sensei
dortnana
T.T

a mi właśnie podoba się ten kapelusz. Dodaje takiego uroku retro... Ja bym tak zostawiła

#1507 28-01-2014 o 19h31

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

nelumi - jak dla mnie kapelusz kłóci się z kwiatkiem we włosach, w końcu nie da rady założyć na głowę i tego, i tego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
I ja przyszłam po radę odnośnie butów i kapelusza. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

Wiem, że niektórzy nie lubią rajstop przy odsłoniętych palcach (sama do takich ludzi należę xD), ale miałam wrażenie, że w tych butach tak bardzo się to nie narzuca. Co do kapeluszy – w pierwszej wersji boję się, że jest za duży, a w trzeciej za mały, z kolei drugi nie wiem, czy daje radę udźwignąć bardziej rozbudowany dół i tak tylko siedzę w tej garderobię i je na zmianę nakładam.

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (28-01-2014 o 19h32)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#1508 28-01-2014 o 19h34

Miss'na całego
Kosia1
...

Jak dla mnie opcja trzecia - kwiaty na kapeluszu i butach fajnie sie uzupelniaja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1509 28-01-2014 o 19h40

Miss'Sensei
dortnana
T.T

Ja też jestem za 3 opcją

#1510 28-01-2014 o 19h41

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Ja również stawiam na opcje 3 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.

Znowu potrzebuję pomocy. Coś mi tu nie pasuje, jednak nie wiem co. Prosiłabym o odpowiedzi.

Ostatnio zmieniony przez Rainbow (28-01-2014 o 19h42)

#1511 28-01-2014 o 20h33

Miss'na całego
Kosia1
...

Za duzo dzieje się na górze, zrezygnowałabym albo z kapelusza albo dobrała krótsze rękawiczki choć wg. mnie problemem jest tutaj ten kapelusz . Wybierz inny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ogólnie stylizacja bardzo mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1512 28-01-2014 o 20h52

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

Piękne oczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif mnie stylizacja ta bardzo się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

fabulousmag

#1513 28-01-2014 o 21h49

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Kapelusz psuje mi tutaj górną część stylizacji. Ta wstążka (tak mam to nazwać? xD) według mnie 'skraca' szyję miss, kompletnie mi tutaj nie pasuje. No i może faktycznie rękawiczki dałabym krótsze (chyba, że to tylko i wyłącznie kwestia kapelusza, a jego zmiana nie będzie wpływała na wygląd rękawiczek z resztą).

#1514 28-01-2014 o 22h02

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Eufrozyma Ja dałabym buty nr 2 i kapelusz nr 3 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Rainbow Moim zdaniem dużym problemem są rękawiczki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dlatego raczej bym je zmieniła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png No i pobawiłabym się kapeluszem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1515 29-01-2014 o 14h01

Miss'wow
KimDallas
...

Wydaj mi się, że moja postać wygląda tak jakoś... łyso (?) Mam dodać jakąś torebeczkę i poszukać jakiegoś kapelusika czy zostawić tak jak jest?

//photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17146.jpg

#1516 29-01-2014 o 15h15

Miss'OK
nisiam

ja bym zostawiła tak jak jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ewentualnie jakaś ozdoba we włosy, torebki bym tutaj nie dawała, bo szal i torebka to o jedną rzecz za dużo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1517 29-01-2014 o 18h38

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Moim zdaniem powinnaś dodać opaskę lub kwiat we włosy.

#1518 29-01-2014 o 18h44

Miss'wow
KimDallas
...

dziękuję za rady /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png dodałam niebieską spinkę Xaverianne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1519 29-01-2014 o 20h35

Miss'OK
nisiam

//photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17186.jpg

Moja wersja pidżamowa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Uwielbiam tak spędzać całe dnie, dlatego postanowiłam coś takiego stworzyć, zwłaszcza, że jeszcze nic takiego nie spotkałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Książka chyba oczywista /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Która z nas nie zarwała nocy czytając po nocach książki swoich ulubionych autorek (ukłon z mojej strony dla Emily Giffin, która kocham).
Ale wracając do tematu, jakieś rady, sugestie? Chętnie wszystkie przeczytam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1520 29-01-2014 o 20h39

Miss'OK
Sniezyczka
...

Jejku jaki fajny pomysl! Ze tez na to nie wpadlam! A sama wlasnie w takim "zesatwie siedze" Wszystko fajnei i pomyslowo. Ogarniczylabym tylko makijaz i bedzie rewelka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1521 29-01-2014 o 20h45

Miss'na całego
Yuki18
...

Heh, ja już kiedyś stworzyłam "podomkowe" stylizacje (ale jako, że sama nie przepadam za siedzeniem cały dzień w piżamie były to stylizacje po prostu luźniejsze w skarpetkach).

Też doradziłabym zmienić makijaż na łagodniejszy (chyba że tak lubisz, wtedy to spoko) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#1522 29-01-2014 o 20h55

Miss'OK
nisiam

Zdecydowanie makijaż zmyty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jakieś jeszcze rady? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1523 29-01-2014 o 20h55

Miss'na całego
Kosia1
...

Ja bym zmieniła ta bluzę na jakąś inna i w jakimś innym kolorze;)

#1524 29-01-2014 o 21h02

Miss'OK
nisiam

Niestety nic innego nie wpadło mi w oko... Wszystkie kurtki raczej odpadają, bo to ma być pidżama /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A typowy szlafrok jest zbyt "seksowny" do tej stylizacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Chyba, że masz jakąś propozycję? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1525 29-01-2014 o 21h06

Miss'OK
Sniezyczka
...

Nisiam tak jak sie w sumie wpatruje.. To nie wiem jak Ty ale jak ja mam pizamowy dzien to wole koszulki typu tshirt, kto by sie chcial gniesc w staniku. Jesli chcesz sprawic, zeby Twoja stylizacja wygladala bardziej realistycznie to mozesz to uwzglednic /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Chociaz miss z takimi silikonami ma to w nosie.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 59 60 61 62 63 ... 206