Mi się podoba z nakryciem, bo kapelusz i to dlugie pióro fajnie zamykają kompozycję, ale bez też nie wygląda źle. 

Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 206
Mi się podoba z nakryciem, bo kapelusz i to dlugie pióro fajnie zamykają kompozycję, ale bez też nie wygląda źle. 

Dziekuje za pomoc
Z kopertówką jeszcze może coś wymyslę 
Wg mnie mogłabyś tak zostawić, ale ja raczej pokombinowałąbym coś z jakims bukietem, byłby fajnym uzupelnieniem do kwiatów które Twoja Miss ma we włosach 
Hm, szkoda, ze nie ma brazowego. A może wachlarz ? Jest jede nz takich 'włochatych' gdzieś na samym początku w dziale torebki, a moze poczekaj jeszcze chwilkę na opinie innych dziewczyn, bo to, że mi nie pasuje z jesienną różdżka to tylko moje zdanie
)
Mam pytanko który kapelusz najlepiej się prezentuję do tej stylizacji?Ostatni element aby ukończyć projekt holu w mieszkaniu to dopracowanie "pani domu" xD i mam dylemat z ty elementem.Będę wdzięczna za wszystkie rady i sugestię.
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Samira (25-11-2013 o 12h23)
Samiro, druga opcja przemawia do mnie najbardziej :) Bardzo lubię ten kapelusz, a tutaj uważam, że naprawdę pasuje najlepiej spośród wszystkich zaproponowanych przez Ciebie opcji.
Ostatnio zmieniony przez Lillien (25-11-2013 o 12h56)

Dziękuję Lillien
. Myślałam nad ostatnią opcją ale dodałam grzywkę, ściągnęłam monokl i efekt mnie zadowala bardziej z tym kapeluszem który podałaś bo widać lepiej jej wyraz twarzy. To następna część z wycieczki po posiadłości w końcu ukończona idę uaktualnić temat wystrój wnętrz ^^
A to ja znów wpadnę z pytaniem p.p Bukiecik czy parasol? Bądź ewentualnie coś innego?
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
nelumi: Bukiecik bardziej sie wyroznia, ale jest maly. Za to parasol ladnie "zapelnia" ta w gruncie rzeczy pusta spodniczke, ale ten z kolei jest niezbyt widoczny, bo jest bardzo zblizony kolorystycznie. Poszukalabym podobnej parasoli, tylko w innym kolorze, na przyklad takim jak jest na nim to "cos" przypominajace podwiazke 
Ostatnio zmieniony przez Shillo (25-11-2013 o 19h00)
Mam misję od chłopaka, żeby kupić mu strój Smoking, a nagrodą jest sukienka w kilku kolorach. Ktoś ma jakieś jej większe zdjęcie? Bo na miniaturce nic nie widać, i nie wiem czy warto 
Ponowny dylemat i tym razem naprawdę jest to średnio widoczny detal ale nie wiem za bardzo co wybrać

Chodzi o kreskę rajstop. Nie wiem czy bardziej pasują te miękko rysowane czy z wyraźnym obrysem.Ogólnie jest to projekt "nieba i przebijającego słońca" i stąd mój dylemat. Coś miękkiego pasuję do chmur i ich koncepcji, ale też mocna linia nie wtapia tych nóg tak bardzo. Będę wdzięczna za opinię
Miałam stworzyć coś innego ale doszłam do wniosku, że brakuję mi opalenizny dla lepszego efektu i padło na długo odkładane chmurki.
Do mnie bardziej przemawia dwójka.
Mi druga wersja również bardziej się podoba , jedynka zbyt się zlewa z resztą.

Dziękuję a więc zostanie dwójka 
Jeśli mogę wyrazić swoją opinie to również myślę, że wersja druga lepiej się prezentuje:)
Jeśli męskie oko może to ocenić, to też uważam, że opcja druga. Ładnie nogi widać.
Każda opinia jest mile widziana z mojej strony i witam drugiego rodzynka męskiego na stronie przy okazji ^^ a przynajmniej drugiego który się ukazał
Dziękuje jeszcze raz za wszystkie oceny.
Ciężko doradzić bo to stara kreska może kokarda na boku, czapka studencka albo coś podobnego do opaski caroline czy księżniczki ? W każdym razie coś drobnego jako dodatek w kolorze szarym bo róż już masz we włosach 
Czy ktoś mogłby mi może doradzic czy ta stylizacja jest ok czy moze troszke przesadzona? Mianowicie czy nakrycie glowy jest ok? Lub jakas propozycja co do reki.
Probowalam jakas laske, ale one sa za krotkie do tej sukienki i niefajnie to wyglada.
W normalnej stylizacji mam jeszcze czarne dlugie rekawice Jokera, niestety tutaj niewidoczne, wiec rece nie sa tak gole
(ale jestem sknera i wole dac zdjecie zanim przedmioty kupie
)
Bardzo prosze o pomoc! 

Jest ok, całość prezentuje się świetnie 
Ja tez jestem takiego zdania:) Już więcej bym nic nie dodawała
Mam problem, bo stworzyłam coś takiego i mam wrażenie, że ten kapelusz tu zarówno pasuje (krojem), jak i nie pasuje (kolorystycznie), a nie kupię w innym kolorze, bo jest chyba z Miasteczka Halloween. Inne u Nine mi nie pasowały, może ktoś coś doradzi?