te chyba są idealne: Link do zewnętrznego obrazka
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 206
te chyba są idealne: Link do zewnętrznego obrazka
Popieram, te wygladaja swietnie. Bardzo ladna stylizacja 
Mnie urzekła ostatnia 
Chociaż kapelusz pasuje do roślinnego wzorku na spódnicy.
Nr. najdelikatniejsze opaski są najlepsze.
Dziękuję bardzo! Chyba faktycznie ustawię sobie tę ostatnią <3
mam pytanie, czy wiecie gdzie kupić taką maskotkę z krzyżykami zamiast oczu ? widziałam ją wielokrotnie na głosowaniu, lecz nigdzie jej w sklepach nie znalazłam... pomożecie, proszę? 
sandra88 napisał
mam pytanie, czy wiecie gdzie kupić taką maskotkę z krzyżykami zamiast oczu ? widziałam ją wielokrotnie na głosowaniu, lecz nigdzie jej w sklepach nie znalazłam... pomożecie, proszę?
Shillo napisał
sandra88 napisał
Jesli dobrze kojarze jest to nagroda za jedna z misji Halloween i nie da sie jej kupic. Trzeba po prostu dojsc do odpowiednego poziomu
chyba... xD
Jeśli chodzi ci o laleczkę omen to jest w sklepiku halloweenowym do kupienia. Nie kojarzę za misję żadnej laleczki z krzyżykami zamiast oczu. Może guziki nie krzyżyki ?
Samira napisał
Jeśli chodzi ci o laleczkę omen to jest w sklepiku halloweenowym do kupienia. Nie kojarzę za misję żadnej laleczki z krzyżykami zamiast oczu. Może guziki nie krzyżyki ?
Aria, co to za buty? *-*
Hildee, prześliczny strój <3 Zazdroszczę wam tej Białej Królowej.;<
A mnie nie dawała spokoju "darmowa" sukienka.
Szkoda żeby wisiała w szafie bo defilada jest przesycona prawie identycznymi stylizacjami. Chciałam ją "przerobić" więc doszyłam jej królewski kołnierzyk 
Mam jedynie problem z fryzurą...
Królewskie klimaty są mi obce więc zwracam się do Was z prośbą o radę, bo "potrzebuję Waszej wiedzy i doświadczenia".
Ostatnio zmieniony przez Yuki18 (03-11-2013 o 21h39)
Evilisalive napisał
Aria, co to za buty? *-*
Hildee, prześliczny strój <3 Zazdroszczę wam tej Białej Królowej.;<
Yuki 1, 3 albo 5. Aczkolwiek najbardziej przemawia chyba do mnie opcja nr 5.
Yuki, zdecydowanie 5. Pasuje jej do uśmiechu 
Wybaczcie, ze nie wrzucam zdjęcia, ale korzystam z internetu w telefonie, więc będziecie zmuszone zajrzeć na profil
mam problem z woalką, czy ona tu w ogóle pasuje? Czy lepsze będą okulary kosmiczne, czy całkiem nic? I czy buty są ok?
Według mnie lepiej jest z jasnymi włosami
Gorset wybrałaś idelanie, bo kolorystycznie pasuje do spódnicy, ale również daje kreacji taki słodki wygląd 
Pal licho kreację - jaka prześliczna buzia!!

No to padło na bycie blondynką xD Gorset mnie zastanawiał czy nie wybrać ciemniejszy bo byłby początkiem przejścia na mocniejsze kolory jakie ma góra no ale może zostanę przy tej "słodkości" ^^.
Dziękuję za pomoc i za komentarz względem buzi bo nakombinowałam się aby znaleźć tą trochę lalkowatą/dziecięcą twarzyczkę jaką mają elfy xD
Dyokira
O woalkę pytasz tą czarną na oczach? Jeśli tak to mi średnio pasuję bo za bardzo widać jej zakończenie, bez niej pewnie będzie pustawo więc coś na pewno można tam dodać.Buty czyli fason i długość mi się podobają ale efekt, że drugi jest biały i zasłonięty to tak na pierwszą reakcję jest, że kopciuszek zgubił swój pantofelek.
Ostatnio zmieniony przez Samira (04-11-2013 o 23h12)
Mam problem co do butow.
Ostatnio zmieniony przez Shillo (14-11-2013 o 17h57)
mi pasuje opcja pierwsza
A ja postanowiłam razem z moją Miss zwiedzić kilka krajów oraz stworzyć Międzynarodową Kolekcję. W Zestawy będą wchodzić kraje : Francja, Chiny, Grecja, Rosja, Indie, Mongolia, Popua- Nowa Gwineja, Gwinea Bissau, Brazylia. Jeszcze dzisiaj dodam jeden z zestawów.

Shillo, wg mnie też jedynka 
A więc jak pisałam dodam dziś pierwszy kraj przed wami:
Gwinea Bissau (Afryka)