Zdecydowanie 3 

Strony : 1 ... 121 122 123 124 125 ... 206
Zdecydowanie 3 

mi się najbardziej podoba 2 
Iremi pusta? serio?
Przecież ta stylizacja jest totalnie przeładowana (w pozytywnym znaczeniu). Odjęłabym te czarne latające z tyłu. Ciekawa jestem jakby wyglądało bez tego fioletowego. Jeżeli coś odejmiesz to ewentualnie jakaś kopertówka. Zastanawia mnie też czemu biżuteria jest niebieska.

Iremi jakaś kopertówka, lub może parasolka?
Ja bym poszukała jakiegoś wachlarza 
Mam problem - nie umiem ustawić tak welonu, żeby nie zakrywał buzi, jest to po prostu niemożliwe :< Bardzo razi? Strasznie podoba mi się efekt narzutki, jaki tworzy za ramionami <3
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
@Dyokira faktycznie pasuje, może dodaj jeszcze taki zwykły czarny welon, żeby nie było tej dziury na twarzy, a jeżeli nie będzie pasował, to myślę, że tak też jest ok 

Welon robi z buzi czarną plamę i nic nie widać, sprawdzałam ten myk.
No nic, wmawiam sobie, że parasolka rzuca cień XD
Jest to jakiś argument 

Wachlarz i fioletowa spódnica, zdecydowanie 
Iremi - osobiście najbardziej podoba mi się albo wersja z wachlarzem, albo ta z niebieskim akcentem (ale bez ptaka^^).
A ja też przybywam z wątpliwościami, a jakże. ie mogę się zdecydować, która spódnica najbardziej tutaj pasuje i nie sprawia wrażenia przeładowania^^
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Mikacz, ja również postawiłabym na wersję nr 2 z tyłem od Lei, jak radzi @Dyokira 
Dzięki, dziewczyny, to ogranicza mój wybór do dwóch opcji. Wrzuciłam wersję 2 z tyłem od Lei i z tyłem od panny. Ten od stroju panny chyba kolorystycznie lepiej się zgrywa, nie?^^
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Wolę od Lei, jest ciemniejszy i ładnie pasuje do włosów i biżuterii 
Chociaż jak teraz patrzę, to wersja z burleskowym ogonkiem niezła 
Ostatnio zmieniony przez dyokira (30-03-2015 o 00h27)
Mi się podobają obie wersje - tak jak @dyokira mówi, dół od Lei ładniej się zgrywa kolorystycznie, ale ładniejsze linie i kompozycję tworzy ten dół burleskowy. Obie opcje są fajne 
Iremi niebieska spódnica i wachlarz.

Sentis - ja dla mnie nóż, jest taki bardziej morderczy (bo zakrwawiony). A nie myślałaś może o toporku od Bouffy? 
Zdecydowanie nóż.
Sentis: Mi również podoba się wersja z nożem. Przypomina mi trochę Alicję w modzie histerii z Alice: Madness Returns. :3
A ja, jak to zawsze, mam dylemat odnośnie paska. Jedna osoba zauważyła, że kokardka średnio pasuje do całości, ale przyjdę się jeszcze poradzić do was, bo może macie jakieś inne sugestie. :>

Myślałam również o dodaniu etoli, by nadać stylizacji takiej zwiewności, ale nie jestem pewna, czy wygląda to w miarę znośnie: