Mi najbardziej podoba się trzecia propozycja 
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"
Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 206
Mi najbardziej podoba się trzecia propozycja 
Doradźcie proszę! Lepsza wersja z tym futerkiem czy bez? No i czy coś jeszcze mam zmienić? 

Setarah Moim zdaniem lepiej w futerku, ogólnie to niczego w tej stylizacji nie brakuje, ale ja dołożyłabym jakiś pierścioneczek :3

Według mnie również lepsza wersja z futerkiem : )
Zgadzam się z poprzedniczkami - futerko!
Zdecydowanie wersja z futerkiem. 
Dziękuję Wam bardzo, to zostaje futerko 
Jeszcze ja! Też uważam, że futrzany kołnierz jest super 

Potrzebuję waszej rady odnośnie paska. Doradźcie mi, proszę, która wersja wygląda korzystniej. (Ogólne uwagi co do całości też są mile widziane!) 

Trzecia wersja najlepsza moim zdaniem. Ten kwiatek przy uchu mi się jakoś nie podoba, ale ja to dziwna jestem XD
3 wersja moim zdaniem wygląda najlepiej. ^^

A dla mnie wygrywa wersja pierwsza 
Waham się między 1 i 3, z małą skłonnością ku 3 
Jeśli o mnie chodzi to 1, ta kokardka pasuje do ozdobionego ramienia, za innymi nie jestem bo wtedy wygląda puściej.
Zdecydowanie jedynka, kokardka wygląda świetnie! 

Według mnie również nr 1 wygląda najlepiej :3
Ostatnio zmieniony przez AngelicPretty (03-01-2015 o 18h26)

Dzięki wielkie, dziewczyny! ♥ W takim razie zostawiam wersję pierwszą, z kokardką. 

Kokarda jest o tyle dobra, że zakrywa to miejsce gdzie gorset odznacza się od spódnicy, także dobry wybór 

Też jestem za wersją z kokardą ;3.
Ok mam problem (jak zwykle z Ariel ^^) Która wersja lepsza i czy ogólnie i wizualnie wszystko jest w porządku, a może coś zmienić?

Czy może mała zmiana ozdoby do włosów
Za wszelkie sugestie i podpowiedzi będę wdzięczna
moim zdaniem 1 wersja jest całkiem spoko, mogłabyś tak zostawić 
Pierwsza wersja najlepsza. 
Druga wersja jest spoko, bo w Ariel raczej nie było małych wróżek. xD Tylko zastanawia mnie, skąd te dziwne koraliki (?).

Wróżki faktycznie dają dziwne wrażenie, ale w drugiej nie podoba mi się cień na włosach jaki robi mgła, więc stawiam na pierwszą
Zastanawia mnie też czy ta ozdoba do ręki to na pewno dobry pomysł, bo pióro i woda nasuwają mi dziwaczne skojarzenia