Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 10-08-2014 o 14h32

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

Pewnie część mnie już zna. No cóż. Ale czasami trzeba się kolejny raz przedstawić nowym. A więc... ekhem...:
Jestem Zuza, lat 17 i czas jaki spędzony mam tutaj to 284 dni. Bardzo lubię M&A (Manga&Anime). Obejrzałam już mnóstwo anime. Teraz ponownie wróciłam do Kimi ni Todoke.
Mój styl: Pastel Goth (Nu Goth), ale ten styl musze na sobie bardziej doprecyzować. Ale moja miss ma inny styl i każdy.
Moje hobby: pisanie opowiadań, książek (jedną mam skończoną) no i oglądanie anime.
Moje zainteresowania: moda japońska, kultura wszystkich miast Polskich, kultura Japonii i Chin. moda chińska. Lubię kosza i się nim interesuje tak samo jak tenis i pływanie.
Muzyka: Polska, Japońska, Chińska, Angielska, Koreańska.
To jedna z wielu ulubionych piosenek polskich:
https://www.youtube.com/watch?v=DsbzfaP-ySM
Ulubione kolory: pastelowe, ciemne.
Kocham zwierzęta: mam dwa koty. Łatkę (1,5 roku), Satkę (5-6 lat).
Prowadzę też bloga na bloblo.pl i strony na fb.
Gatunki książek: fantasy, dramat, horror, komedie, przygodowe, kryminały.
Gatunki filmów: fantasy, dramat, horror, komedie-romantyczne, przygodowe, kryminały, post apokalipsa, strzelanina.
Filmy jakie obejrzałam: zalicza się oczywiście Harry Potter (wszystkie części), Wulkan w Nowym Jorku, 48 godzin do katastrofy (film niemiecki), 2012, Niezgodna, Transformers, Trasformers 2, Transformers 3, Transformers 4 (oglądałam w kinie), Godzilla, Pirania, Anakonda, Avatar, Zmierzch (wszystkie części), Pamiętniki z Wampirów, Mikołajek, Mulan 1 i 2, Pocahontas 1 i 2 i mnóstwo innych.
Co chcę zdawać na maturze?
Chcę Historię rozszerzoną, Geografię rozszerzoną, Biologię rozszerzoną + jakiś dodatkowy język, waham się pomiędzy Hiszpańskim, a Niemieckim.
A na studia nie wiem jakie. Bo nie wiem jakie są kierunki powiązane z tym co chcę zdawać.

Jakieś pytania? Pytać.
/modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#2 20-08-2014 o 08h17

Miss'Żółtodziób
miksertoster
Miksuję tosty

Ulubione anime?
Ulubione postaci z anime?
Ulubiona książka/film?
Ulubiony aktor(ka) lub pisarz/pisarka?

Miksuję tosty.

#3 20-08-2014 o 18h15

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

miksertoster napisał

Ulubione anime?
Ulubione postaci z anime?
Ulubiona książka/film?
Ulubiony aktor(ka) lub pisarz/pisarka?

Anime: Rave Master, Ao Haru Ride, Kuroko no basket, Slam Dunk, Baby Steps, Another, Love Stage!!, Ace of Diamond, Bakuman (trzy sezony), Haikyuu!!, Akane-iro ni Somaru Saka, Angel Beats!, B gata H kei, Cardcaptor Sakura, Code:Breaker, Gekkan Shoujo Nozaki-kun, Golden Time, Hatsukoi Limited, Hiyoki, Ichigo 100%, Junjou Romantica (oby dwa sezony, czekam na 3), Sekaichi Hatsukoi (obydwa sezony), Kamisama Hajimemashita (czekam na 2 sezon), Kimi ni todoke (obydwa sezony), Skip Beat, Itazura na kiss, KissXsis, Kotoura-san, Library War: The Wings of Revolution, Major S (wszystkie 6 sezonów, czekam na dalsze ich tłumaczenie), Nana, Nogizaka Haruka no Himitsu, Otome Youkai Zakuro, Ouran High School Host Club, Pretear, Saiunkoku Monogatari (obydwa sezony), Soredemo Sekai wa Utsukushii, Special A, Sukitte Ii na yo., Tonari no Kaibutsu-kun, Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (2000% również, czekam na 3000%), Pretty Guardian Sailor Moon: Crystal. A to są tylko komedie romantyczne, a resztę mogę ci napisać jak będziesz chciała na priv.

Ulubione postacie? Wszystkie te które są w tym anime które wypisałam + te których nie wypisałam.

Książki: wszystkie o wampirach no ogółem fantasy (piszę nawet sama taką fantasy).
Filmy: wszystkie post apokalipsy, komedie, fantasy, horrory.

Nie mam takich osób w swojej liście.

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

Dyskusja zamknięta

Strony : 1