Pewnie część mnie już zna. No cóż. Ale czasami trzeba się kolejny raz przedstawić nowym. A więc... ekhem...:
Jestem Zuza, lat 17 i czas jaki spędzony mam tutaj to 284 dni. Bardzo lubię M&A (Manga&Anime). Obejrzałam już mnóstwo anime. Teraz ponownie wróciłam do Kimi ni Todoke.
Mój styl: Pastel Goth (Nu Goth), ale ten styl musze na sobie bardziej doprecyzować. Ale moja miss ma inny styl i każdy.
Moje hobby: pisanie opowiadań, książek (jedną mam skończoną) no i oglądanie anime.
Moje zainteresowania: moda japońska, kultura wszystkich miast Polskich, kultura Japonii i Chin. moda chińska. Lubię kosza i się nim interesuje tak samo jak tenis i pływanie.
Muzyka: Polska, Japońska, Chińska, Angielska, Koreańska.
To jedna z wielu ulubionych piosenek polskich:
https://www.youtube.com/watch?v=DsbzfaP-ySM
Ulubione kolory: pastelowe, ciemne.
Kocham zwierzęta: mam dwa koty. Łatkę (1,5 roku), Satkę (5-6 lat).
Prowadzę też bloga na bloblo.pl i strony na fb.
Gatunki książek: fantasy, dramat, horror, komedie, przygodowe, kryminały.
Gatunki filmów: fantasy, dramat, horror, komedie-romantyczne, przygodowe, kryminały, post apokalipsa, strzelanina.
Filmy jakie obejrzałam: zalicza się oczywiście Harry Potter (wszystkie części), Wulkan w Nowym Jorku, 48 godzin do katastrofy (film niemiecki), 2012, Niezgodna, Transformers, Trasformers 2, Transformers 3, Transformers 4 (oglądałam w kinie), Godzilla, Pirania, Anakonda, Avatar, Zmierzch (wszystkie części), Pamiętniki z Wampirów, Mikołajek, Mulan 1 i 2, Pocahontas 1 i 2 i mnóstwo innych.
Co chcę zdawać na maturze?
Chcę Historię rozszerzoną, Geografię rozszerzoną, Biologię rozszerzoną + jakiś dodatkowy język, waham się pomiędzy Hiszpańskim, a Niemieckim.
A na studia nie wiem jakie. Bo nie wiem jakie są kierunki powiązane z tym co chcę zdawać.
Jakieś pytania? Pytać.
Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?