Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 29-07-2014 o 23h06

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Cześć! Na imię mam Emilia i mam 14 lat-dziecko ze mnie :-(
Lubię czytać ksiazki (bez opamiętania), najbardziej te z gatunku fantasy i horrory, ale nie oznacza to iż czytam tylko takie. LUBIĘ GRAĆ W SIMSY! /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  A najbardziej lubię niszczyć im życie. Aczkolwiek w prawdziwym życiu jestem milsza dla ludzi /modules/forum/img/smilies/sourire.gif Interesuję się również fotografią i aktorstwem. Jeśli o fotografię chodzi, lubię fotografować roślinność, zwierzęta (nnajbardziej mojego psa), oraz stopy i pożywienie;-)
A jeśli o aktorstwo chodzi, to szkoła pozwala mi się rozwijać  /modules/forum/img/smilies/content3.gif  /modules/forum/img/smilies/content4.gif  od zeszłego roku czynnie udzielam się w kółku teatralnym. Grałam już m.in.: krasnoludka(x2 w dwóch różnych przedstawieniach), kucharkę, pasterza, arcykapłana, anioła i drzewo/łódź(co ciekawe to była jedna z głównych ról XD).
Marzy mi się żeby kupić lalkę dollfie(jedną przynajmniej), żeby pofarbować nieprzebyty gąszcz na mojej głowie na fioletowo, albo niebiesko, albo biało. Poza tym lubię rysować;-) najbardziej postacie z anime i ludzi. Oraz jestem zadeklarowaną wiśnioholiczką-jak widzę wiśnię to tracę kontakt z rzeczywistością /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif
No i to chyba tyle ;-) jak jeszcze chce ktoś coś wiedzieć to czekam na pytania :-)

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#2 01-08-2014 o 15h23

Miss'Żółtodziób
...

Przepraszam, masz czas?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

OK. moje pytania :czy masz psa
czy jesteś blondynką? /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#3 01-08-2014 o 20h33

Miss'Żółtodziób
Mina35
...

Podoina napisał

. LUBIĘ GRAĆ W SIMSY! /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Widzę że fanka sims'ów  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif. Ja też lubię w nie grać  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif .

O i jeszcze jedno. Nie martw się ja mam mniej niż 14 lat nie jesteś dzieckiem.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1