Cześć! Na imię mam Emilia i mam 14 lat-dziecko ze mnie :-(
Lubię czytać ksiazki (bez opamiętania), najbardziej te z gatunku fantasy i horrory, ale nie oznacza to iż czytam tylko takie. LUBIĘ GRAĆ W SIMSY!
A najbardziej lubię niszczyć im życie. Aczkolwiek w prawdziwym życiu jestem milsza dla ludzi
Interesuję się również fotografią i aktorstwem. Jeśli o fotografię chodzi, lubię fotografować roślinność, zwierzęta (nnajbardziej mojego psa), oraz stopy i pożywienie;-)
A jeśli o aktorstwo chodzi, to szkoła pozwala mi się rozwijać
od zeszłego roku czynnie udzielam się w kółku teatralnym. Grałam już m.in.: krasnoludka(x2 w dwóch różnych przedstawieniach), kucharkę, pasterza, arcykapłana, anioła i drzewo/łódź(co ciekawe to była jedna z głównych ról XD).
Marzy mi się żeby kupić lalkę dollfie(jedną przynajmniej), żeby pofarbować nieprzebyty gąszcz na mojej głowie na fioletowo, albo niebiesko, albo biało. Poza tym lubię rysować;-) najbardziej postacie z anime i ludzi. Oraz jestem zadeklarowaną wiśnioholiczką-jak widzę wiśnię to tracę kontakt z rzeczywistością
No i to chyba tyle ;-) jak jeszcze chce ktoś coś wiedzieć to czekam na pytania :-)

. Ja też lubię w nie grać
.