Hejka moje prawdziwe imię to Natalia a mój nick: Sefia w sumie był wymyślony na poczekaniu ^^, moja przyjaciółka za pierwszym razem skojarzyła nick ze syfem może dlatego że w sumie mój pokój czasem go przypomina,a ja go uważam za artystyczny nieład no ale raczej sprzątam co sobotę więc tak źle nie jest. No więc jak widać w temacie moje przywitanie jest po japońsku z tego względu że jestem otaku. Mam dość dużo zainteresowań więc zacznę od anime i wymienię moje top 10 anime :
1.Shingeki no Kyojin ( Attack on Titan )
2.No game no life
3.Death Note
4.Fairy Tail
5.Noragami
6.Naruto
7.Sword Art
8.Kuroshitsuji
9.Kuroko no Basuke
10.Zetsuen no Tempest
Gdybym miała szanse polecieć gdzie bym tylko mogła była by to Korea lub Japonia.
Mój gust muzyczny nie ogranicza się tylko do pewnej strefy, słucham tego co mi się podoba, ale najczęściej słucham pewnych zespołów jak : Korn, Coma, EXO, 2NE1, G-Dragon, Him, Evanescence,Block B, Hurts,Linkin Park,The Gazette, jeżeli spodoba mi się jakiś opening z anime oraz przeróbki piosenek Nightcore. Nie jestem osobą która ogranicza się do jednej rzeczy dlatego umiem kilka rzeczy po trochu a jednocześnie nie jestem aż tak wystarczająco dobra by zabłysnąć. Teraz aktualnie będę chodzić do 2 klasy zawodówki gdyż wybrałam sobie za cel fryzjerstwo ... no cóż nie powiem jest ciężko , ale tym razem nie będzie to coś czym szybko się znudzę, ale też od kiedy byłam mała pragnęłam grać na skrzypcach, a rodzice nie chcieli mi ich kupić bo myślą że to moje kolejne zainteresowanie które po połowie roku rzucę, no cóż kiedyś sobie na nie pozwolę, a tym czasem chcę sobie kupić łuk bloczkowy *.* . Bywam masochistką, czasem jestem cicha, a kiedy indziej tryskam z nadmiaru energii . Lubię wszystko co słodkie czasem w sumie w odmiennym dla innych słowie tego znaczenia np. laleczki voodoo, które sama sobie szyję . No cóż mam dużo do napisania ,ale obawiam się że nikomu nie będzie chciało się tyle przeczytać no więc jak na razie tyle jeżeli macie jeszcze jakieś pytania, piszcie ja z chęcią odpowiem ^^
Ostatnio zmieniony przez Sefia (18-07-2014 o 17h15)