Ban dla Carewny, bo o to właśnie mi chodziło... Niby kasy dużo, ale po co wydawać? 
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (01-08-2014 o 12h02)

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 200
Ban dla Carewny, bo o to właśnie mi chodziło... Niby kasy dużo, ale po co wydawać? 
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (01-08-2014 o 12h02)

Ban za bana, bo ja akurat kasy mam mało i dlatego nie mam mieszkania własnego, ale i tak raczej moja misska będzie mieszkała z rodzicami nawet póxniej na wyższych poziomachXD
Ostatnio zmieniony przez Carewna (01-08-2014 o 12h03)
Ban za to,że ja też nigdy nie mam kasyXD
Ban, bo ja jej jakoś nie wydaję. Pewnie dlatego nigdy nie wygrałam w wyborach MF XD

Ban za to, że masz ponad 8 tysi, a ja mam ledwie 4MMXD
Ban za to, że jej nie wydajesz,bo ja z kolei jestem bardzo rozrzutna i tu i w prawdziwym życiu ;_;
Ostatnio zmieniony przez Carewna (01-08-2014 o 12h07)
Ban za znajomą mordkę na avie 
Ban za Gerarda w podpisie, bo kiedyś byłam fanką MCR i samego Gerarda oraz Frana *^* ale to starej dzieje:>
Banuję Cię za bycie Online.
Ban za to, że pewnie własnie nie stwierdziłaś, że jesteś podobna do Sky Ferreira, bo moim zdaniem troszkę jesteś, ale widziałam Cię tylko na może dwóch zdjęciach to dokładnie nie wiem jak wyglądasz, ale tak jakoś mi się z nią skojarzyłaś ;w;
Ban za bana, bo mi się tam nie wydaje bym była do niej podobna ;w;
Ban za to, że nie widzisz podobieństwa, bo tak zazwyczaj jest, mnie kiedyś porównano do Katy Perry, ale tu akurat się zgodzę, bo troszkę podobna do niej jestem, a przynajmniej kiedyś, bo miałam podobną fryzurę i ogólnie te jej oczy^^
Ban za to, że Cię do niej kiedyś porównywano, bo według mnie ona jest bardzo ładna c:
Ban za to, że Ty pewnie nie oglądasz teraz serialu "Szpital" na TVNie, bo ja takXD
Ban, bo masz rację, ale oglądam film, który wczoraj odebrałam.
Ostatnio zmieniony przez Nowimdied (01-08-2014 o 12h51)
Ban za to, że oglądasz jakiś film,. bo ciekawi mnie jaki^^
Ban za ciekawość, bo oglądam "Kamienie na Szaniec" tą nową wersję.
Ban, bo ja oglądałam "Kamienie na Szaniec" i ryczałam
Ostatnio zmieniony przez SpalonaArtystka (01-08-2014 o 13h20)
Ban za oglądanie tego filmu, bo chyba jakiś czas temu był on w kinach o ile się nie mylę i w sumie zamierzałam i wciąż zamierzam go oglądnąć^^
Ban za czarnego koteła na avku, bo kocham koty, a czarne to już w szczególności *^*
Ostatnio zmieniony przez Carewna (01-08-2014 o 13h21)
Banuję Cię za tekst nad sygnaturką.
Ban za piegi na twarzy Twojej misski, bo bardzo lubię piegi i tutaj i w rzeczywistości;3
Ban za mieszkanie w Azkabanie, bo to zapewne milusie miejsce z kucami hasającymi dookoła xD Nope ;-;
Ban za to, że dawno Cię tu nie widziałam.
Ban za to, że masz rację gdyż chyba nie było mnie tu cztery tygodnie jak nie więcej.
Banuję Cię za 878 wiadomości.
Ban za przerwę.
Ostatnio zmieniony przez Nowimdied (01-08-2014 o 14h07)
Ban za Nialla w sygnie gdyż ostatnio na kolonii widziałam kogoś łudząco podobnego.