Ban bo wszyscy tutaj są fajnie
:3 Thx Majeran - Maja
Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 200
Ban bo wszyscy tutaj są fajnie
:3 Thx Majeran - Maja
Ban za kropki pod awkiem.
Ban bo miałaś być of xd

Ban, bo właśnie oglądałam Igrzyska Śmierci :3
Ban za oglądanie IŚ
Ban dla Pauli bo żółwik i pjona! 
Ban dla Mel za wstawienie tu gry Demony vs. anioły, bo przez to spędzam na forum jeszcze więcej czasu >.<

Ban za granie w tą grę, bo ja zaglądam tam sporadycznie, bo spisuję wyniki.
Ban bo nie grasz we własną grę xd

Ban za dużą ilość postów, bo ja tutaj dążę do 39 tysięcy XD mam tyle na sf ;___;
Ban bo ło matko borska 

Ban bo nie wiem jak Ty, ale ja się strasznie jaram zapowiedzią tego nowego filmu koncertowego chłopaków ;____;
Ban za to, że nie możesz się doczekać :>

Ban za to, że pewnie nie masz jakichś dziwnych... sińców na zgięciach łokciowych, bo ja owszem i wygląda to fatalnie na moich białych łapach, fuj, muszę się wreszcie opalić, bo aż słońce się ode mnie odbija, tak błyszczę bielą ;_;
Banuję Cię za to, że błyszczysz bielą, bo ja ogólnie jestem blada ale chyba nie aż tak bardzo.
ban za spamienie wątku xD o rety, ale tu jednego dnia dobija postów. Do roboty, a nie się banujecie 
Ban za wyganianie nas do pracy 
Ban za to, że moja mama chce nowy telewizor
Ban za 777 wiadomości 
Ban za to że jesteś leśnym kwiatem.

Ban za nudny ban.
Ban za zamknięte oczy na avku , bo lecisz na ślepo i nie widzisz co się dzieje ^^
Banuję Cię za awatar, bo są na nim stopy i nie wiem czy to ma jakieś przesłanie, czy to po prostu są stopy.
Daję Ci bana , za to że jesteś ze Szczecina i banujesz Szczeciniankę .
Ban za to, że jesteś Miss' ok
Ban za podanie swojego numeru gg pod awatarem.
Swoją drogą proszę uczyń mnie człowiekiem w pełni świadomym i powiedz, które miejsce powinnam wypełnić by nie mieć tych głupich trzech kropeczek, a móc wstawić normalny tekst ._.