Ban za to, że pewnie nie zastanawiasz się nad zerwaniem z Pierre, bo ja tak, ale przecież daje mi on codziennie trochę kasy, więc go zostawię chyba jednakXDDDDD
( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)ʖ ͡°)
Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 200
Ban za to, że pewnie nie zastanawiasz się nad zerwaniem z Pierre, bo ja tak, ale przecież daje mi on codziennie trochę kasy, więc go zostawię chyba jednakXDDDDD
Ban za zastanawianie się nad tym, bo ja nie mam takiego problemu jak na razie mój facet daje mi 500 mało ale zawsze coś c;
Ban dla Ciebie, bo pewnie nie odpisujesz własnie w swoim opku, a ja tak;3
Ostatnio zmieniony przez Carewna (18-07-2014 o 20h54)
Ban za to, że się nie mylisz, bo nawet nie mam opka c;
Ban za nową sygnaturkę i avatar
Ban za prawie tysiąc postów.
Ban za prawie 600 postów 
Ban za bycie Miss Sensei ;3
Ban za to, że pewnie nie słuchasz własnie piosenki chyba Coldplay na 4funtv, bo ja owszem i strasznie mi się spodobała *^*
Ban za słuchanie piosenki na tym kanale, bo ja mam włączony telewizor na innym Vhr c;
Ban bo ja akurat nie słucham ;p
Ban za pojawienie się :3
Ban za to bo ty pewnie dlugo już jesteś online ;p
Ban za bana, bo czy ja wiem nie wydaje mi się ;-----;
Ban za postać z gifów w Twoim podpisie, bo w rzeczywistości nie podobają mi się takie fryzury u kobiet.
Ban za pisanie opowiadań, bo moje ktoś ostatnio skomentował z anonima i nie wiem kto :<

Ban za 44 zdjęcia gwiazd.
Ban bo ty pewnie nie jesteś przeziębiona 

Ban za bycie przeziębioną, bo ja od paru dni troszkę kicham, ale chora nie jestem, może to jakaś alergia, nie wiem ;_;
Ban za to, że pewnie nie wróciłaś ze spotkania z przyjaciółmi, bo ja owszem i bolą mnie nogi. :c
Ban bo Ross na tej sygnaturce wygląda jakby się najarał hahahahaha XD

Banuję Cię za bana, bo ja tam się nie znam |;
Ban bo nie wiem na czym się nie znasz - beng, beng, mój mózg przestaje się skupiać.

Banuję Cię za to, że Twój przestaje się skupiać, bo mój ma tak cały czas ;-;
Ban za to, że ty pewnie nie nażarłaś się słodkościami jak ja i dodatkowo boli mnie brzuch. :c