Ban za bycie Miss na całego(XD), bo ja jestem zaledwie Żółtodziobkiem</3
( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)ʖ ͡°)
Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 200
Ban za bycie Miss na całego(XD), bo ja jestem zaledwie Żółtodziobkiem</3
Ban bo pewnie żadnej z was nie ugryzł właśnie komar xd

Ban za to, że masz rację, bo w sumie mnie ostatnio ugryzł komar w poniedziałek jakoś ;_; do tej pory mnie swędzą nogi, bo po nogach mnie posiekały krwiopije;_;
Ban bo nie masz tekstu pod avkiem xd

Ban za spostrzeżenie, bo zaraz zamierzam coś tam napisać, tylko szukam jakiej sygny;3
Ban bo to dobrze, że masz zamiar ją zmienić. Bardzo nie lubię koszmarów sennych.

Ban za to, że pewnie tobie nie usnął twój nowy kociak na kolankach, bo mnie owszem, jest taki uroczy <3 Małe kociątka są mega słodziaśne ≧◇≦
Ban bo ja bd mieć małego kotka z mniej więcej tydzień i zobaczymy wtedy, który słodszy 

Ban za to, że będziesz miała kotka, bo ja mam jednego, tyle że to już stary kocur, a nie kotek, ma trzynaście lat i zaczyna siwieć staruszek ;_; ale i tak go kocham mimo jego podłego charakterku<3
Ban, bo na cb pewnie nie denerwuje się siostra, która próbuje zasnąć, ale nie może, bo nieustannie bębnisz w klawiaturę xd

Ban za to, że ty pewnie nie czekasz teraz aż w końcu zmieni Ci się avatar bo ja tak,ugh.. :c
Ban za Rossa 

Ban za to že już jest następny dzień xD
Ban za to że jesteś off :c
Ban za wyprzedzenie. :C
Ostatnio zmieniony przez Mizune (18-07-2014 o 00h09)
Ban, bo jestem przecież online C:
Ban za avatar, bo ja zaraz będę szukać czegoś dla siebie ;_; szkoda, że tak długo trzeba czekać na załadowanie;///
Ban za to, że myślę tak samo ;c na CM choć tak nie jest.
Ban za bycie online, bo coś zrobiło się tu pustoo;c
Ban, bo u ciebie na asku pewnie nie jest tak pusto .-.
Ban za to, że nie masz racji, bo ja w ogóle aska nie mam, kiedyś miałam, ale zlikwidowałam;//
Ban, bo i tak to nie zmienia tego, ze u mnie pusto ;-;
Ban za to, że wy sobie chyba jeszcze tu posiedzicie, a ja chyba spadam spać. c:
Ban, bo ja tez spać idem xD
Ban za to, że idziesz spać, bo ja pewnie pójdę spać koło 2/3, bo wczesniej i tak nie zasnę;c
Ban, bo płaczę nad moim brakiem talentu do rysunku :c