Ban bo to już 
Wiem, że się cieszysz xD

Strony : 1 ... 175 176 177 178 179 ... 200
Ban bo to już 
Wiem, że się cieszysz xD

Ban bo racja, cieszę się, idę czytać :3
Ban, bo możesz i od razu pisać. Nie pogniewam się 

Ban bo nie, idę spac xD
Ban bo pewnie nie stosujesz od jakiegoś czasu serum na wstrętne wory pod oczami, bo ja tak, ale i tak najlepszym sposobem byłoby chodzenie wcześniej spać, jednak tak nie potrafię, ale staram się chodzić spać coraz wcześniej <.<
Ban bo przez ciebie właśnie wyobraziłam sobie "wstrętne wory pod oczami" xD

Ban za wyobrażenie sobie wstrętnych worów, bo może odrobinę przesadziłam, są po prostu lekko sinawe, napuchnięte i podkrążone, ale i tak mi to przeszkadza ;_;
Ban bo idę. Branoc *huuuug* :3
Ban, bo słodkich snów *huuuuug*

Ban za pisanie banów o tak późnej godzinie.
Ban za bycie offline
Ban za to samo.
Ban za ponad 2000 wiadomości na forum :>
Ban za 4 401 wiadomości c:
Ban za połowę wiadomości, które nabiła już Agatka c:

Ban, bo nie wiem jak Ty ale ja przed chwilą znalazłam fajną stronę na której mają bluzy z motywem Sherlocka T^T tylko nie mają sklepu i trzeba zamawiać przez emaila D:
Ban, bo ja też znalazłam jedną i zastanawiam się nad zakupem bluzki z napisem "Clueing for look" XD

Ban za chęć kupienia takiej bluzki, bo ja chciałam bluzę z napisem "No shit Sherlock" albo koszulkę z takim bądź odrobinę innym wzorem.
Ban, bo tekst "No shit, Sherlock" jest najlepszy xDD A to Okay to z filmu, który niedawno oglądałam. Biedny Gus :c

Ban, bo racja biedny ;__; Wolałabym, żeby ona umarła >.>
Ban, bo wolałabyś, żeby Hazel Grace umarła
(Czy tylko ja uwielbiam Isaaca?)

Ban, bo przypomniało mi się jak jedna z moich myszek na cromimi miała operację, bo przegryzła metalowe pręty i zepsuła przy tym zęby ;_; Zgadnij jak się nazywała B)
Ban bo ja nie mam pojęcia xD
Ban, bo hej Ci ^^
Ban bo dzień dobry :3
Nie uwierzycie, ale dopiero przed chwilą wstałam xD