Ban za identycznego bana co wyżej xD

Strony : 1 ... 164 165 166 167 168 ... 200
Ban za identycznego bana co wyżej xD

Ban, bo ty do RPG posta pisz a nie banuj :D
Ban za poganianie innych do pisania postów w RPGach.
Ban, bo mnie tez poganiali 
Ban za robienie tego co inni 
Ban, bo jeszcze nie pamiętam, żebym cię banowała :3

Banuję Cię za obrazek w avatarze, gdyż nie przepadam za azjatyckimi mężczyznami/chłopakami.
Ban, bo ja również za nimi nie przepadam.
Ban za czarno-biały avatar.
Ban za Sherlocka na avatarze, gdyż ten aktor... No cóż, także mnie nie urzekł, taki egoistyczny się wydaje ;<
Ban za to, że wręcz przeciwnie, Benio jest skromny i bardzo mu przykro, gdy ktoś nazywa go snobem.
Ban za bana, gdyż ja tam nie oglądałam Sherlocka, to tylko moja opinia, jak po WYGLĄDZIE, na jakiego wygląda, a nie jaki jest. I nie nazwałam go snobem.
Ban za ocenianie człowieka po wyglądzie. Gdybyś Ty go posłuchała...
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (16-08-2014 o 17h32)
Ban za to, że ja go nie oceniam jako człowieka czy aktora, ale jako postać przez niego graną, czyli Sherlocka X___X
Ban za to, że ludzie mają różne gusta, mnie tam kręci egoizm Sherlocka.
Ban za bycie wierną fanką Benia ^_^

Ban za treść bana, gdyż miałam napisać dokładnie to samo, czyli gusta każdego są inne, więc nie wiem, o co cała była rozmowa.
Ban za ubiegnięcie mnie, gdyż jest to jedyna rzecz, jaką szczerze i bezgranicznie nienawidzę.
Ostatnio zmieniony przez Vena (16-08-2014 o 17h38)
Ban za mega uroczego tumblra.

Ban za użycie słowa "Benio", przez Ciebie mam ślinotok. <3
Ban, bo się teraz z tego śmieje xD Też tak mam jak ktoś Chanyeola nazwie Channie :3

Ban za pochwalenie mojego Tumblra, gdyż się z tego powodu cieszę c;
Ban, bo nwm jak ty ale ja oglądam Wiecznie Żywy xD

Ban, bo nie xD Ciekawe o czym to~

Ban za to, że już oglądałam ten film, o ile pamiętam pan R. zombie. Koleżanka mi poleciła, ale jakoś mi nie przypadł do gustu, mimo to obejrzałam cały.
Ban, bo znowu cię wyprzedziłam :>