Ban, bo zawsze możesz napisać prawdę.

Strony : 1 ... 148 149 150 151 152 ... 200
Ban, bo zawsze możesz napisać prawdę.

Ban, bo faktycznie mogę ale ta prawda nie będzie przychylna dla większości a nie chcę zostać ukarana za wyrażanie własnego zdania.
Ban, bo nie powinni cię ukarać za mówienie prawdy, chociaż ja tam nie wiem jak to na sf jest.

Ban, bo obawiam się, że tak czy inaczej dostanę bana za opinię o jednej z moderatorek, której nie trawię lekko mówiąc a zmyślać czy kłamać nie chcę...eh, chyba, że zgodzę się na publikacje jeśli artykuł zostanie anonimowy.
Ban, bo na tym całym sf to musicie mieć strasznie trudne forumowe życie o.O

Ban bo to niestety prawda.
Ban, bo nie wiem jak wam, ale mi się wyświetla na sf coś takiego http://i59.tinypic.com/2ake6m8.png

Ban, bo to powinno być normalnie uzupełnione.
Ban bo ja mam identycznie wiec wcale sie jej nie dziwie! <to jest jakis wirus, ten sam co wyswietla miliard reklam:<>

Ban bo też tak mam, ale tylko na Chrome. Na mozilli wyświetla mi się to normalnie ;^;
Ban, bo wiem, że to powinno być wypełnione, już grałam na sf. I w tym właśnie rzecz, że nie wiem co teraz z tym zrobić...

Ban bo musisz dodać sf do wyjątków na adblock i wtedy będzie wam normalnie działać.
Ban, bo chyba, że tak xD No cóż, w sumie i tak na sf bardzo rzadko wchodzę, ale dzięki 

Ban za bycie fajną osobą :3
Ban za nazwanie mnie fajną osobą, bo ty też taka jesteś :3

Ban za pisanie ze mną na PW o RPG :3
Ban za nazywanie ludzi fajnymi.
Ban, bo już kiedyś mnie za to zbanowałaś xD
Ban, bo możemy pisać o wszystkim, nie tylko o rpg 

Ban za pisanie.
Ban za niepisanie.

Ban, bo ciebie pewnie nie bawi filmik "idę albo nie idę" a mnie tak xD
Ban, bo sądzisz, że książę i Roszpunka się w sb zakochają 

Ban bo ty tego nie chcesz xD
Ban, bo chcesz kupić moją bransoletkę. xD