Ban bo chcesz, żeby liczyć statystyki jeszcze raz :C
Wiesz ile czasu mi to zajęło??

Strony : 1 ... 144 145 146 147 148 ... 200
Ban bo chcesz, żeby liczyć statystyki jeszcze raz :C
Wiesz ile czasu mi to zajęło??

Ban za pomylenie się w statystykach ;_;
Ban bo nie mogłam się aż tak pomylić zobacz, że ostatnie zwycięstwo jest naprawdę dawno... Chyba, że przeoczyłam jakiegoś piątego anioła/demona i liczyłam to wszystko bez potrzeby, ale wątpię przecież się na to gapiłam... ale sprawdzę jeszcze raz xD

Ban, bo akurat sprawdzałam kilka razy więc wiem lepiej.
Ban bo ostatni post jest tu: //www.missfashion.pl/forum/t4727,92-anio%C5%82y-vs-demony.htm#p193091
chyba, że trzeba po prostu dopisać liczbę zwycięstw a nie postów a ja idiotka liczyłam posty w tej walce xD

Ban, bo dolicza się każdą wygraną więc skoro było 32 to jest 33...prościej wytłumaczyć nie umiem ;_;
Ban bo już ogarnęłam i walnęłam sobie takiego facepalma, że hoho xD A ja liczyłam posty w tej dłuuuugiej walce xD *idiotkaidiotkaidiotka* ale policzyłam dobrze xD tylko nie to co trzeba xD

Ban za wcześniejsze upieranie się przy swoim, bo od tego tłumaczenia i liczenia dostałam migreny ;___;
Ban bo wyobraź sobie moją, kiedy przeliczałam to wszystko, a potem okazało się, że na marne xD

Ban, bo dzisiaj jeszcze nie banował nikt :3
Ban za pierwszy ban dzisiaj 

Ban za drugi ban dzisiaj 
Ban za trzeci ban dzisiaj, po prawie 1,5 h przerwie od drugiego 

Ban, bo wszystko przez to, ze musiałam wyjść xD
Ban bo pytałaś w OPM czy to ja, a ja nie zdążyłam dać następnego posta xDD

Ban, bo nie wiem jak inni, ale ja dopiero przed chwilą zorientowałam się, że twój kuc na sygnie ma jedno oko błyszczące, a drugie matowe XD
Ban, bo nie wiem w jakim sensie pytała czy to ty 
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (14-08-2014 o 11h32)

Ban, bo że też ktoś musiał się wpi... Ups, wtrącić xD
Ban, bo Rainbow w My Little Portal została tak jakby "zrobotyzowana" bo miała wypadek i jedno jest oko prawdziwe, a drugie nie 
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (14-08-2014 o 11h33)
Ban bo nie wiedziałam, że mój ulubiony kuc przeżył aborcję xD

Ban bo Rainbow to twój ulubiony kuc :3
Ja tez kiedyś ją najbardziej lubiłam 
Ban bo już jej nie lubisz najbardziej i nie powiedziałaś którego uważasz za lepszego 

Ban, bo Twilight jest bardziej do mnie podobna. Więc bardziej ją lubię :3
Ban, bo mogę cię nazywać Kucyponkiem? xD

Ban bo przecież rób jak chcesz, ale chyba Kucyk jest prościej xD 
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (14-08-2014 o 11h47)
Ban, bo się zgadzasz, Kucyku 

Ban bo lubisz Twilight dlatego, że jest do cb podobna 
Ja tam nie wiem który z kuców jest do mnie najbardziej podobny, po prostu Rainbow przypadła mi od razu do gustu więc XD
Ban za wyprzedzanie Majeranku 
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (14-08-2014 o 11h51)