Ban za kolejny raz
Ostatnio zmieniony przez Jezebeth (04-08-2014 o 14h07)
Strony : 1 ... 100 101 102 103 104 ... 200
Ban za kolejny raz
Ostatnio zmieniony przez Jezebeth (04-08-2014 o 14h07)
Ban za brak podpisu.

Ban za 2 tys. wiadomości...z hakiem ^^
Ban za gify przedstawiającego Nialla grającego w tenisa, bo nigdy w niego ni grałam ;_;
Ban za to, że nigdy nie grałaś w tenisa, bo ja grałam i mi się to podobało *^* Dla przykładu nie grałam nigdy w golfa a chciałabym :3
Ban za to, że chciałabyś zagrać w golfa, bo jesli mowa o tego typu grach-sportach to ja zawsze chciałam pograć w paintballa^^
Ostatnio zmieniony przez Carewna (04-08-2014 o 15h28)
Ban za to, że Ty przed chwilą pewnie nie zmieniłaś stylizacji swojej Miss, bo ja tak ale nie jestem do niej przekonana...czegoś mi tam brakuje ;____;
Ban za to, że wy dwie w jakiś sposób wydajecie mi się być podobne~~

Ban za bycie online.
Ban za to samo.
Ban za bycie miss' OK
Ban, bo Ty też nią jesteś.
Ban za to, że Ty pewnie nie zastanawiasz się czemu Mineo tak uważa (że rzekomo jestesmy do siebie podobne, bo ciekawe pod jakim względem i czy chodzi o nas, czy o nasze misski), bo ja owszem ;_;
Ostatnio zmieniony przez Carewna (04-08-2014 o 16h22)
Ban za zmianę avka i gifa.
Ban za wyprzedzenie.
Ostatnio zmieniony przez jula1243 (04-08-2014 o 16h22)

Ban za podwójne wyprzedzenie mnie.
Ostatnio zmieniony przez Ryuu (04-08-2014 o 16h22)
Ban za dwie takie same litery w nicku.

Ban za avek, bo bardzo mi się podoba ta postać na nim *O*
Ban za bycie z Gdańka, bo chyba kiedyś byłam w tym mieście przejazdem, czy coś, na pewno, ale mało pamiętam ;n;
Ostatnio zmieniony przez Carewna (04-08-2014 o 16h23)
Ban za to że nie spotkałam jeszcze żadnej dziewczyny z gdańska która jest na MF.
Ostatnio zmieniony przez jula1243 (04-08-2014 o 16h25)

Ban, bo to, że nie wiesz.
Ban za bycie online.
Ban za kucyka z rogiem na avku

Ban za mocno czerwone usta na awku, bo mi się nigdy takowe nie podobały.
Ban za to, że Ci się one nigdy nie podobały, bo ja uwielbiam malować usta na takie intensywne kolory, a czerwień to już w ogóle *O*
Ban za malowanie się, bo ja tego nie robię, bo ogólnie bym się przez to nigdzie pewnie nie wyrobiła ^^
Ban za powód dlaczego się nie malujesz, bo masz rację z tym niewyrabianiem się, mi osobiście pochłania to strasznie dużo czasu, no ale lubię się malować i nie zamierzam przestać^^