Hmmm od czego by tu zacząć
Uwielbiam oglądać anime oraz dramy
Najbardziej lubię Naruto,Bleach oraz Death Note
Jest to mój taki mały nałóg
Nie mogę wytrzymać miesiąca bez obejrzenia anime znajomi twierdza ze mam obsesje
Interesuje się także kultura Japonii i Koreii południowej
Fascynuje mnie ich styl oraz podejście do życia. Słucham także k-popu a dokładniej zespołów takich jak bing-bang, miss A, 2NE1, Brown Eyed Girls, 4minute
Uwielbiam głos CL i kocham T.O.P
Dodatkowo rysuje tez postacie z anime na co ostatnio nie mam za dużo czasu
Jak kos ma ochotę to pisać śmiało na pewno odpisze 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 07-07-2014 o 09h42
#2 07-07-2014 o 18h43
No to garść pytań dla Ciebie!
1) Za co najbardziej lubisz anime?
2) Skąd pomysł na twój nick w grze?
3) Jakie lubisz czytać książki?
4) Masz jakieś zwierzątko domowe?
5) Od jak dawna rysujesz? 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#3 08-07-2014 o 12h32
Przede wszystkim dziękuję zajrzenie do mojego wpisu
Z przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania
1. Uwielbiam anime za kreskę jestem pod wrażeniem takiego sposobu rysunku oraz wyobraźni twórców. Uważam ze anime rozwija wyobraźnie i podczas oglądania pozwala przenieść się do innego świata dodatkowo uczy patriotyzmu, lojalności, miłości i przyjaźni 
2.Szczerze mówiąc wymyśliłam go na szybko biorąc pierwsze litery od mojego imienia xD (Klaudia).
3.Fantastykę powieści o magicznych postaciach (wampiry, wilkołaki), romanse,przygodowe 
4.Mam pieska pudelka miniaturkę jest biało morelowy i kocham go pond wszystko to ma 2 lata a wciąż zachowuje się jak szczeniak
wabi się Ostin
5.Rysować zaczęłam już w podstawówce to będzie juz ponad 10 lat bywały lepsze i gorsze prace ale niestety zaniedbałam talent nie rozwijając go nigdzie poza domem jestem samoukiem i teraz daje mi satysfakcje oglądanie starych prac i nowych 
Bardzo dziękuje za pytania mam nadzieje ze będzie ich więcej dzięki czemu uda mi się poznać ciekawych ludzi
Zapraszam do pisania 
Strony : 1