Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 07-07-2014 o 09h42

Miss'Żółtodziób
...

Hmmm od czego by tu zacząć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Uwielbiam oglądać anime oraz dramy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Najbardziej lubię Naruto,Bleach oraz Death Note /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jest to mój taki mały nałóg /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nie mogę wytrzymać miesiąca bez obejrzenia anime znajomi twierdza ze mam obsesje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Interesuje się także kultura Japonii i Koreii południowej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Fascynuje mnie ich styl oraz podejście do życia. Słucham także k-popu a dokładniej zespołów takich jak bing-bang, miss A, 2NE1, Brown Eyed Girls, 4minute /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Uwielbiam głos CL i kocham T.O.P   /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif Dodatkowo rysuje tez postacie z anime na co ostatnio nie mam za dużo czasu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak kos ma ochotę to pisać śmiało na pewno odpisze  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#2 07-07-2014 o 18h43

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

No to garść pytań dla Ciebie!
1) Za co najbardziej lubisz anime?
2) Skąd pomysł na twój nick w grze?
3) Jakie lubisz czytać książki?
4) Masz jakieś zwierzątko domowe?
5) Od jak dawna rysujesz?

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#3 08-07-2014 o 12h32

Miss'Żółtodziób
...

Przede wszystkim dziękuję zajrzenie do mojego wpisu  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif Z przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
1. Uwielbiam anime za kreskę jestem pod wrażeniem takiego sposobu rysunku oraz wyobraźni twórców. Uważam ze anime rozwija wyobraźnie i podczas oglądania pozwala przenieść się do innego świata dodatkowo uczy patriotyzmu, lojalności, miłości i przyjaźni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
2.Szczerze mówiąc wymyśliłam go na szybko biorąc pierwsze litery od mojego imienia xD (Klaudia).
3.Fantastykę powieści o magicznych postaciach (wampiry, wilkołaki), romanse,przygodowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
4.Mam pieska pudelka miniaturkę jest biało morelowy i kocham go pond wszystko to ma 2 lata a wciąż zachowuje się jak szczeniak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png wabi się Ostin   /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif
5.Rysować zaczęłam już w podstawówce to będzie juz ponad 10 lat bywały lepsze i gorsze prace ale niestety zaniedbałam talent nie rozwijając go nigdzie poza domem jestem samoukiem i teraz daje mi satysfakcje oglądanie starych prac i nowych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Bardzo dziękuje za pytania mam nadzieje ze będzie ich więcej dzięki czemu uda mi się poznać ciekawych ludzi  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
Zapraszam do pisania  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1