Nigdy nie wiem co mam powiedzieć, gdy ktoś się mnie pyta "opisz się". Czuję się wtedy zafrapowana no, bo co mam niby o sobie powiedzieć tak, żeby zachęcić do bliższej znajomości, a przy okazji nie zniechęcić, bo jeśli jesteś mną, to masz spore problemy z nawiązywaniem znajomości. No, ale przejdźmy do meritum rzeczy, a mianowicie do próby opisu Ryuu
Jestem pełna sprzeczności czego najlepszym przykładem są horrory, które uwielbiam czytać, ale nie znoszę oglądać, bo się och boję.
Kocham czytać książki od dramatów po fantasy. Najważniejsza jest ZAWSZE fabuła. Jeśli mnie książka zainteresuje od początku to czytam do kończę zaś jeśli nie to bez żalu się z nią żegnam. Nie znoszę romansów, ponieważ uważam, że są nieżyciowe.
Moimi ulubionymi autorami są:
Dick, Pratchett, Christie, Poe, Lovecraft.
Najbardziej u ludzi nie znoszę chamstwa ni wymądrzania się.
Jestem nieśmiała i zanim do kogoś zagadam, to obmyślam sobie wszystkie możliwe sytuacje...Jestem introwertykiem. Wolę siedzieć w domu i czytać książki niż wyjść na dwór. Do wszystkiego podchodzą z rezerwą i nieufnością.
No i mam swoje dziwactwa, o których lepiej publicznie nie mówić. No, ale kto ich nie ma ;3
Dlaczego kotek? A tego się dowiecie później.