Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 25-06-2014 o 14h07

Miss'ok
Vitalis
...
Miejsce: Jakie miasto? Wieś.

Cześć Wam!Mam na imię Wiktoria,ale mówią do mnie Wit(nie Wiki i nie Wika),mam 11 lat ale za 2 dni 12(27.06),kończę 5 klasę.Kocham zwierzęta(no oprócz,wszelkiego robactwa,ślimaków i pająków),a najbardziej psy i konie ,ale niestety nie jeżdżę konno.
Nie jestem sportsmenką ,ale lubię sport a wszczególności: pływanie,beg przez płotki,hokej halowy(ewentualnie unihokej) ,badminton i piłkę ręczną (nożna też spoko,ale na WF-ie dziewczyny nie potrafią się dogadać.Moją pasją jest rysowanie, malowanie,szkicowanie itp. projektowanie ciuchów ,dlatego też w przyszłości chcę studiować na Akademi Sztuk Pięknych w Łodzi,niestety mam do Łodzi daleko ,ale bliżej niż do stolicy,Mieszkam niedaleko Opola(mam do niego 10-15 min jazdy)w stolicy mojej gminy na wsi.Słucham popu,kocham hiszpańskie piosenki Natalii Oreiro i francuskie zespołu TAL,ale bardzo podoba mi się popularna piosenka zespołu Europe-The Final CountDown.Moimi ulubionymi przedmiotami w szkole są Plastyka i Historia.Ciekawi mnie astronomia,różne ciekawe fobie itp. ciekawostki np. z Wiedzy Bezużytecznej,ale te które zaczynają się Naukowcy...Lubię różne rodzaje filmów,ale staram się unikać horrorów i thrillerów,co prawda nie są złe wręcz ciekawe ,ale po filmie na faktach zaczęłam się bać ,że mnie coś opęta.Interesują mnie też różne ciekawe złudzenie optyczne itp.Co do mojego wyglądu to mam ...yyy blond ,brąz trudno powiedzieć takie ombre,noszę okulary (mam astygmatyzm).Mam szczópłą twarz,ręce,brzuch,długie dłonie ,ale niestety ,umięśnione nogi nie są brzydkie,ale w udach i nad kolanami to nie ukrywam mam kształty.Jak by kogoś interesowało to mam 1.60 wzrostu i nr buta 40(wiem duży).Jestem jedną z najlepszych w klasie,ale niestety nie mam stypendium ponieważ pani wychowawczyni nie chciała mi dać 6 z techniki i dała 5-tkę.Foch!Zmieniając temat do gry zarejestrowałam się przypadkowo,dzięki reklamie.Zaprosiłam moją przyjacółkę z klasy Oliwię(w grze Widmo) do gry...O matko ,ale się rozpisałam ŁAŁ ,muszę tak pisać na polskim,Ha,ha.
Chcecie mnie poznać piszcie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Vitalis
.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1