Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 20-06-2014 o 17h11

Miss'Żółtodziób
...

Cześć wszystkim~
Gram już dosyć długo, a dopiero teraz się przedstawiam ;-;

Możecie mnie kojarzyć po nicku Kalt (tudzież Kalterijate z deviantArta). "Lemuria" to jeden z moich ukochanych utworów zespołu Therion, stąd nick :3 Jeszcze przez parę miesięcy jestem dzieckiem, za rok czeka mnie matura i o Boziu, nowa podstawa programowa...

Rysuję, śpiewam, gram w orkiestrze, piszę opowiadania i wiersze... taka ze mnie artystyczna dusza, przez co ciężko mi przez cały czas utrzymywać kontakt z rzeczywistością. Co chwilę moja wyobraźnia przenosi mnie do innego świata (~o.o)~

Czytam głównie fantasy (książki Anne Bishop, Jakuba Ćwieka i Tolkiena <3), piszę bardziej romanse (lub romantyczne fantasy~), dosyć sporo mam na koncie fan fiction. Trzy (albo dwa...) lata temu w tomiku Kotori znalazło się moje "Ostrożnie!" (tak wiele błędów, ojoj... Ale i tak jestem z tego dumna! T////T )

Muzyka: bardziej słucham zespołów niż gatunku. Dlatego: Nightwish, Rammstein, Lord of the Lost, Therion, Oomph!, Serj Tankian, System of a Down, stary Linkin Park, Korpiklaani, Tarja, Alexander Rybak, Godsmack. I soundtracki <3

Kocham również mangę i anime. Szczególnie Magi, Shingeki no Kyojin, Kuroshitsuji, Dengeki Daisy, Ouran High School Host Club, Drug-on, Vassalord, Another, FREE!, Haikyuu!

To wszystko :3 Jakby co, to pytać śmiało~! \(^o^)/

#2 29-06-2014 o 10h29

Miss'wtajemniczona
rozali10
ヾ(o◕ω ◕)ノ
Miejsce: Neverland

witaj
mam do ciebie kilka pytań:
1 masz zwierzątko  ?
2 masz jakieś fobie  ?
3 skąd dowiedziałaś się o istnieniu gry miss fashion  ?

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

#3 29-06-2014 o 18h11

Miss'Żółtodziób
...

Witam, mam kilka pytań.

1. Jesteś otaku?
2. Ile grasz w tą grę?
3. Podoba Ci się ta gra?

#4 30-06-2014 o 20h56

Miss'Żółtodziób
...

w ta gre gram 17 dni i sie mi ona podoba

#5 30-06-2014 o 21h57

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

natka4526 napisał

w ta gre gram 17 dni i sie mi ona podoba

17 dni to wystarczająca ilość czasy, by się zapoznać z regulaminem tego działu, dostajesz upomnienie za niestosowanie się do regulaminu.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#6 09-07-2014 o 17h40

Miss'Żółtodziób
...

AliceYo napisał

Witam, mam kilka pytań.

1. Jesteś otaku?
2. Ile grasz w tą grę?
3. Podoba Ci się ta gra?

1. Nie lubię nazywać siebie otaku, niemniej kocham mangę, anime i kulturę japońską :3
2. 345 dni. Ojej, jak dużo... nawet nie wiedziałam   /modules/forum/img/smilies/hein.gif
3. Jest w porządku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#7 09-07-2014 o 20h40

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Przypominam, że pisanie posta pod postem jest zabronione.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

Dyskusja zamknięta

Strony : 1