Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 17-06-2014 o 17h07

Miss'Żółtodziób
Taevo
...

Hej!
Jestem Taevo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Konto mam od niedawna (hahahaha 5 dni hahaha) i już zdążyłam wydać kasę w banku  /modules/forum/img/smilies/goutte.gif Więc gra mnie chyba trochę wciągnęła i raczej zostanę na dłużej. Zadawajcie pytania! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Edit: W sumie może coś jeszcze o sobie dopiszę, bo tak pusto.
Mam siedemnaście lat. Jak pewnie można się zorientować po mojej miss, uwielbiam styl trochę hippisowski, trochę etno, a trochę retro – tak też staram się ubierać sama, chociaż w grze jest to o wiele łatwiejsze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Uwielbiam czytać książki, och ach. Trochę tam się udzielam w fandomie fantastycznym, coś tam pisuję do szuflady...
W MF gram właściwie dla zabawy – bo gra śmieszy mnie swoją naiwnością i płytkością, oraz dla świetnych ciuchów i fryzur.
Jestem zdeklarowaną wegetarianką, i to od urodzenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Aha, jak zobaczycie na moim profilu coś megadziwnego, albo moja miss będzie wyglądała strasznie śmiesznie i miała dziwaczny strój, to to wszystko wina mojej siostry /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Taevo (17-06-2014 o 20h11)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1