Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 11-05-2014 o 21h05

Miss'Żółtodziób
...

Grałyście kiedyś w Naleśnika? Jeśli tak, to z pewnością wiecie, co to znaczy śmiać się do rozpuku:)
Wyłóżcie tu, kiedy gracie w Naleśnika, z kim gracie, i dorzućcie najśmieszniejsze rezultaty tej zabawy, z którymi się spotkałyście.
Ja grałam ostatnio z braćmi i wyszło nam między innymi: Sherlock Holmes z Morganem Frimanem bulgotają tajemniczo w domu Morgana Frimana. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Z A S A D Y  G R Y   W  N A L E Ś N I K A
Każda osoba otrzymuje karteczkę i długopis.
Każdy zapisuje na górze swojej karteczki odpowiedź na pytanie "Kto?" i zagina karteczkę tak, aby nie było jej widać. Następnie przekazuje ją graczowi z lewej strony.
Analogicznie postępujemy z pytaniami "Z kim?", "Co robią?", "Jak?", "Gdzie?".
Wychodzą nam zdania niegrzeszące poprawnością stylistyczną, ale za to bardzo śmieszne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez SherLocked (11-05-2014 o 21h20)

#2 11-05-2014 o 21h14

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Proszę dodaj zasady gry, nie każdy grał w tę grę i nie wie o co chodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Inaczej będę zmuszona zamknąć grę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

No i przenoszę do działu gier.

Edit: Przyznaję się do błędu, nie doczytałam,że to ma być wątek o grze. Przenoszę z powrotem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#3 11-05-2014 o 21h17

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Moti... To chyba miał być wątek do rozmów o grze a nie do grania.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

Dyskusja zamknięta

Strony : 1