Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 07-05-2014 o 17h55

Miss'całkiem całkiem
martyngga
Francja elegancja.

Heej wszystkim :) Chciałam się wam przedstawić ponieważ nie zdążyłam jeszcze choć gram już jakiś czas tutaj ;) a więc tak :
Jestem zwykłą dziewczyną niewyróżniającą się z tłumu, lubię poznawać nowych ludzi :D. Mam wiele marzeń jedno z nich to np. założenie bloga, ale niestety mam mały problem, ponieważ boję się krytyki :(( Może w końcu się przełamię i założę ;) Teraz zrobiłam sb mały blog na moim profilu Missfashion :> (ubieram tam moja miss i publikuje jej ubrania) Moje marzenie łączy się z moimi zainteresowaniami jak to zwykle :D a mianowicie moda blogerska <3 uwielbiam czytać blogi nastolatek jak i starszych dziewczyn ;) Tak właśnie :D podziwiam je za odwagę i za to, że się nie poddają :). Kolejnym zajęciem jakie uwielbiam to fotografia <3 tak to zdecydowanie zajęcie dla mnie, szczególnie zdjęcia w plenerze :D moja przyjaciółka jest moją wierną modelką <33 za co jej serdecznie dziękuje :*. Swoją przyszłość nie zamierzam związać z fotografią, ale w wolnym czasie jak najbardziej wybiorę się z plener :D Co chcę robić w życiu ... ? Hmm.. to jest pytanie które zadaję sobie przez dłuższy czas :( . Jedną z moich propozycji to bycie nauczycielka, ponieważ kocham dzieciaki <33 oczywiście z klas 1-3 ponieważ gdybym miała być nauczycielką w gimnazjum to skończyła bym w więzieniu :D hehe :D ale nie do końca jestem przekonana co do takiej przyszłości. Uwielbiam, także pisać co wiąże się z dziennikarstwem :3 Taak dziennikarstwo i fotografia = paparazzi :D niee chyba takiej przyszłości też bym nie chciała mieć :D no i właśnie co tu robić w życiu .. ? Nie wiadomo  :( ale powiedzmy, że mamy jeszcze czas ;) Tak więc, rozpisałam się troszeczkę :D Zapraszam do zadawania pytań jeżeli chcielibyście się coś jeszcze dowiedzieć ;) Pozdrawiam martyngga :**

#2 12-05-2014 o 00h19

Miss'ujdzie
Nimphianey
...
Miejsce: Duże.

Witaj, sądząc po nicku masz na imię Martyna tak?
Nie ma co się bać krytyki, też jej nie lubię - ludzie często krytykują w taki sposób, że sprawiają drugiej osobie ból. Jednak obiektywna krytyka nie jest zła, oczywiście taka, która Cię nie urazi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 12-05-2014 o 20h38

Miss'całkiem całkiem
martyngga
Francja elegancja.

Tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png właśnie też tak sobie myślę, że połowa tych ludzi co krytykuje pewnie nigdy niczego nie osiągnęła w życiu i zazdrości tym co próbują się "wybić" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png no ale takie życie XD

#4 20-05-2014 o 17h36

Miss'całkiem całkiem
Olgaa8
...

Ciekawa z ciebie osoba :] Gorąco pozdrawiam ;*

.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1