Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 04-05-2014 o 19h38

Miss'Żółtodziób
...

Witam! Mam naście lat i imię na K.
Moją pasją jest Sherlock Holmes!:DDDDD
Jestem wręcz jego maniaczką. Wszystko wokół kojarzy mi się z Sherlockiem Holmesem... Lub z Benedictem Cumberbatchem, którego także ubóstwiam! SHERLOCKED
Uff, jestem wariatką, wiem o tym dobrze, nie musicie mi przypominać.
Moją drugą pasją są konie. Jeżdżę konno już blisko 2 lata.
Uwielbiam też Pingwiny z Madagaskaru, Simsy i Minecrafta. Gram też na pianinie i uwielbiam czytać.
Mam nadzieję, że zainteresowała was moja dziwna osoba...

#2 04-05-2014 o 19h46

Miss'Żółtodziób
...

Witaj! Na początek sobie spytam jakie książki lubisz?
Jakiej muzyki słuchasz?
Interesujesz się Azją?
Gdybym Ci zaoferowała różę i dmuchawca co byś wybrała i dlaczego?

#3 04-05-2014 o 19h51

Miss'Żółtodziób
...

1. Oczywiście o Sherlocku Holmesie:3 No i o Ani z Zielonego Wzgórza.
2. Nie słucham muzyki, haha!
3. Niee.
4. Dmuchawca! Bo można go zdmuuuuchnąć!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#4 04-05-2014 o 19h57

Miss'Żółtodziób
...

Teraz pytanie nieco smutne pewnie dla twojej osóbki... Smutno Ci przez to, że teraz Holmes będzie emitowany kiedy indziej bądź wcale gdyż nie znam szczegółów?
Jaka była twoja przygoda z Holmsem? Przykro mi jeśli źle napisałam. -.- Ale odmiana u mnie w nazwach własnych, imionach, nazwiskach bywa często słaba.

#5 04-05-2014 o 20h04

Miss'Żółtodziób
...

Spoczko;)
1. Tak... Baaaardzo smutno... /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif
2. Leciała sobie trzecia seria "Sherlocka". O pierwszych odcinkach myślałam "Co to za coś, w ogóle nie wiem, o co chodzi..." Ale gdy obejrzałam odcinek, w którym Sherlock "zmartwychwstał", coś mnie tknęło i zostałam SherLocked. Chwilę potem pomyślałam, że zachowuję się jak głupia, będąc fanką Sherlocka Holmesa nie przeczytawszy nawet jednego opowiadania o nim... Tak oto przeczytałam w lot wszystkie cztery powieści.

#6 04-05-2014 o 20h10

Miss'Żółtodziób
...

Szczerze sama lubię Sherlocka, ale tą nową wersję, którą zdjęli z tej godziny. Pamiętam odcinek w którym Sherlock musiał wybrać, albo zabić złoczyńcę i sam zostać zabity, albo wysadzić całe pomieszczenie z ludźmi włącznie i urwali. Dialog z tego odcinka mnie rozbawił jak mało co.
- A propos dżemu nie ma tutaj żadnej krwi.
xD

Dyskusja zamknięta

Strony : 1