Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 29-04-2014 o 18h28

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

Więc tak. Jestem tutaj dłuuugooo... ok.187 dni i mam 26 poziom.
Na imię mi Zuza, latek już mam 17 od 8 kwietnia. Za rok dostanę swój własny dowód.
Mieszkam w Krk, chodzę do szkoły odzieżowej i lubię M&A (rozwinięcie dla tych, którzy nie wiedzą co to Manga & Anime). Mam brązowe średniej długości włosy, noszę okularki i mam dwa kotki. Jeden czarny i ma 6 lat - Satka oraz drugi biało-czarno-brązowa z parkinsonem i zezem - Łatka.
Kolorek lubiany przeze mnie: fioletowy i inne kolorki.
Lubię wiosnę, lato i jesień. A z wiosny najbardziej nie lubię sezonowego koszenia trawy bo jestem na nią uczulona.
Lubię kolorowe ciuszki i je projektować.
Lubię k-pop, j-pop, pop, rock, j-rock i inne prócz disco, regge i jazz.
Kocham żyć pełnym tchem.
I nie wiem co napisać.

Pytania? Odpowiem.

TO nie jestem ja.
//photo.missfashion.pl/pl/1/27/moy/21017.jpg

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#2 03-05-2014 o 20h11

Miss'Żółtodziób
...

Bąbelki! *O* Łapię...
Witaj u nas Zuziu! Słuchasz J-Rock, tak? Jakie zespoły jeśli mogę wiedzieć?
Przepraszam, że tylko o ten gatunek pytam, ale tylko w tym siedzę i mogę o nich rozmawiać.
Aha... I jeszcze takie cuś...
Gdybym Ci zaoferowała różę i dmuchawca co byś wybrała i dlaczego?
Życzę miłej zabawy na forum. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 05-05-2014 o 15h57

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.

Lubię tylko jeden zespół japoński i nim jest The Gazette.
Wybrałabym dmuchawca, gdyż... czy dla ciebie dmuchawce nie są ciekawe? Z mleczaka zwykłego, żółtego mleczaka zamienia się w dmuchawca. Lubię go właśnie za to, ale również za to że można zdmuchnąć i sam się przyczyniasz do rozsiewania tego typu roślinek, po za tym dmuchawce są z mojego małego dzieciństwa ukochane.
O to powód. A róże to ja dostaje prawie codziennie od chłopaka, a gdybym właśnie dostała dmuchawca byłabym jeszcze bardziej szczęśliwsza.
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#4 05-05-2014 o 18h41

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuję za odpowiedź na to pytanie, które zadaję każdemu. Powód jednej ankiety. ^^
Dziewczyna z obrazka pod loginem (bo po co pisać avatara) to chyba Heroine z Amnesji, prawda?
Tak się zastanawiam, więcej osób wybrałoby dmuchawca, a przynajmniej tak mówią.
Grasz w Słodki Flirt?
Jak tutaj trafiłaś?

#5 06-05-2014 o 20h31

Miss'ok
Iza97

Minionka napisał

Dziękuję za odpowiedź na to pytanie, które zadaję każdemu. Powód jednej ankiety. ^^
Dziewczyna z obrazka pod loginem (bo po co pisać avatara) to chyba Heroine z Amnesji, prawda?
Tak się zastanawiam, więcej osób wybrałoby dmuchawca, a przynajmniej tak mówią.
Grasz w Słodki Flirt?
Jak tutaj trafiłaś?

Przez właśnie słodki flirt, ale już w to nie gram. Jakoś mnie już nie przekonuje do dalszej gry. Nie wiem czy to ona. Po prostu taki znalazłam i mi się spodobała, ale i tak niedługo ją zmieniam. Bo muszę mieć taki sam avatar jak na gg. Lepiej mi jest wtedy, bo się nie gubię.
^^

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

Dyskusja zamknięta

Strony : 1