Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 21-04-2014 o 08h54

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Siemka *tonem Sida leniwca* gram tu kawał dobrego czasu, bo ponad 250 dni, ale w sumie nigdy nie pomyślałam żeby się przywitać jako nowy gracz ;] najwyraźniej bałam się że nikt nie odpowie T^T
Poza tym widzę, że tematy wymierają i faktycznie najlepiej ciupać na tematach z "Gry RPG" "Sala gier" czy też "Miss kafejka", które są najbardziej okupowane przez lud.
Coś o mnie... Na imię mi Żaneta... Więcej grzechów nie pamiętam.. Tak poważniej to na drugie Eryka, jestem jednym z tych dzieci których rodzicom nie udało się ochrzcić. Mam 2-óch braci. Jeden ma 27 a drugi 7 /modules/forum/img/smilies/blebl.gif sama niedługo będę miała 23. Uwielbiam gry przygodowe jak Tomb Raider, gry mmorpg jak Aion czy Guild Wars. Uwielbiam słuchać muzyki, ale to chyba jak większość naszego nudnego społeczeństwa moim ulubionym wykonawcą jest Marilyn Manson, potem są opery, arie, z instrumentów to klawiszowe i skrzypce oraz kontrabas. Uwielbiam facetów grających na basie. Zapomniałam o psychodelach które ubóstwiam ;]
W sumie to na razie tyle, nie oczekuję tu dużych tłumów, ale chyba staram przekonać bardziej siebie niż Was xD
Pozdrawiam serdecznie.

Ostatnio zmieniony przez Sartani (21-04-2014 o 08h56)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

Dyskusja zamknięta

Strony : 1