A ja mam tylko 12... Ech...
Missy555
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 28
A ja mam tylko 12... Ech...
No i znowu nie mogę znaleźć ostatniego 5 jajka, przeszukałam wszystkie miejsca które wymieniła na 9 stronie Czasio88 i też inne i nic, ostatnie jajko jakby wyparowało.
No nic zrobię drugie okrążenie może znajdę 20 jajo. 
Ostatnio zmieniony przez paula250 (21-04-2014 o 17h35)
Tam nie były wymienione wszystkie miejsca, gdzie jajka się pojawiają. Oprócz tamtych są jeszcze:
- Bank (lewy górny róg, pod zakładką "Miss")
- Klasyfikacja (wydaje mi się, że pojawia się tam, gdzie w Goodies, pod wiadomościami, wczoraj miałam w tej Klasyfikacji)
- Mieszkanie (prawy dolny róg, za "prostokątem pokoju")
- Biuro Podróży (przy komputerze tej kobiety)
- Biblioteka (przy bucie miss)
- Ikeland (jeszcze nie miałam, ale chyba ktoś pisał, że miał)
- Forum (mi się nie pojawiło, ale ktoś chyba pisał, że miał na głównej)
Starałam się porównać najpierw z moim spisem wysłanym w nocy do Sniezyczki, więc wrzuciłam tylko to, co nie było u Czasio88 wymienione. Nic chyba nie zdublowałam?
+w szafie nie pojawiło mi się wcale przy lupce, a na przycisku, który otwiera zakładkę z naszyjnikami
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (21-04-2014 o 17h43)
Dziękuję Eufrozyma przeszukałam twoje miejsca ale nie znalazłam ostatniego jajka, znalazłam go dopiero u fryzjera w kwiatku po prawej stronie, chociaż byłam tam dzisiaj chyba z 6 razy nie widziałam go. Ale w końcu mam to 20 jajko 
Ostatnio zmieniony przez paula250 (21-04-2014 o 18h00)
ja mam 5 
Nie ma ostatniej ;( Myślicie, że jak już zagrałam dzisiaj w niektóre gry to pisanka może mi przepaść?

raczej nie. W końcu, przeciez powinna sie pojawić. Gdyby pisanki mogły przepaść to nie miałabym ani jednej xD
sprawdzałaś w klasyfikacji/misjach/goodies? Czasami tam potrafia sie nieźle ukryć.
Jessica23 - nie powinna przepaść. Przejrzyj jeszcze raz, dokładnie i na spokojnie. :-)
Patrzyłam już wszędzie z 5 razy
A tak dobrze mi szło z tymi wcześniejszymi...
EDIT : Poddaję się ;( albo ta pisanka jest w którejś grze którą już przeszłam i która się zablokowała, albo w salonie tatuażu, który mi się rozjeżdża tak, że nic nie widać 
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (21-04-2014 o 22h28)

Ech... Na razie jest tylko trzynaście... GDZIE TA PIĄTA PISANKA??!?!! Xd O_o
EDIT : Już osiemnaście
Ciekawe co to za nagroda... *-*
Ostatnio zmieniony przez Rachel8 (22-04-2014 o 00h25)
TAK ! Wszystko dzięki Eufrozymie, której chwała i dzięki za to! <3

Jessica23 napisał
TAK ! Wszystko dzięki Eufrozymie, której chwała i dzięki za to! <3
Chętnie służę pomocą, moja magiczna lista też
Jeee, wszystkie jajca znalezione! 
Brawo! Znalazłaś wszystko jajka!
To chyba znaczy, że od jutro coś się szykuje za znalezienie tych jajek. Tym razem coś szybko mi poszło. Dobrze, że pomyślałam jeszcze o mieszkaniu.
Ostatnio zmieniony przez Misa (22-04-2014 o 00h07)
Również wszystkie mam, a dziś poszło mi mega szybko. 3 minuty i wszystkie znalazłam.
Wszystkie jajeczka są już moje. ;3
Mam już komplecik
Moja ostatnia pisanka ukryła się w budżecie i statystykach i gdyby nie ten temat to w życiu bym jej nie znalazła.
Podium, Salon Karnacji, Dyskoteka, Sudoku, Wisielec – tu dziś miały moje łowy swoje finały
Całe 3 minuty przejrzenie zakładek mi zajęło, nie ma co 
I z kompletem jajeczek czekam na nagrody <3
W końcu mam wszystkie, chociaż miałam ochotę zrezygnować. Na szczęście zajrzałam do Nine za bluzką, a tam na pierwszej strojnie jajco xD
Yay! mam wszystkie, było trudno czasami, ja i moja ślepota
Ciekawe co za nie dostaniemy. 

jestem ciekawa co bedzie za 24 a co za 25 pisanek. jak ktos ma wszystkie to niech sie pochwali jutro jak juz cos dostaniemy 
"Brawo! Znalazłaś wszystkie jajka!"
)))))
Pierwszy raz nie mogę znaleźć ostatniego jajka, no gdzieś się świetnie schowało. ;d
Ostatnio zmieniony przez Camellia (22-04-2014 o 00h43)