Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 14-04-2014 o 18h28

Miss'Żółtodziób
Bellona
...

Jestem Bellona, czyli rzymska bogini wojny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Najbardziej lubię czytać, moja naj naj naj ukochańsza seria to "Herosi Olimpijscy" (Risk Riordan), skąd ten nick. Ale czytałam też "Dziedzictwo" (Christopher Paolini), "Zwiadowców", "Felix, Net i Nika", "Igrzyska Śmierci", "Niezgodna", "Kroniki Rodu Kane", Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy", "Drużyna", "Artemis Fowl", "Urodzona o Północy", "Łza" itd.
Lubię też rysować, malować, " facebookować", pisać opowiadania, shopping, oglądać TV i oczywiście siedzieć godzinami na kompie (odrabiam pracę domową, mamo).
Mam zielono-szaro-brązowe oczy, jestem wysoka, posiadam chomika i rybki, Windows 8, lubię czekoladę i lody od Grycana, pomarańcze, lepię z gliny i ćwiczę aikido.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Jakieś pytania? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2 02-05-2014 o 17h13

Miss'Żółtodziób
...

Cześć,
miło mi Cię poznać. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Też niedawno dołączyłam. Jestem Paulina ,a mam 12 lat. Jestem nastolatka z furą problemów. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png  Eh...-wydaje mi sie ,że z ich części robię zbyt dużych nie jest. /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

#3 02-05-2014 o 22h45

Miss'Żółtodziób
...

nazywam się roxi mam 18 lat niedawno  przed wczoraj załozyłam konto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  Pech bo jutro wyjeżdżam  z Anglii jestem na studiach  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  :bisou
s:

#4 02-05-2014 o 22h46

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Dziewczyny w jednym wątku przedstawia się jedna osoba (założyciel), reszta pyta.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#5 03-05-2014 o 17h51

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Dołożę dwa pytanka:

Która postać najbardziej spodobała Ci się z Igrzysk Śmierci?
Jak oceniasz film (o ile oglądałaś już nakręcone części)?

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#6 07-05-2014 o 17h32

Miss'Sensei
Widmo
So you made me a troll... So let's play...
Miejsce: I'm coming for you

Interesujesz się bogami greckimi,jak widzę?

http://orig05.deviantart.net/62d0/f/2015/092/5/f/phantom_bb_jumpscare__gif__by_nicktheawesome115-d8o18kh.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1