Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 09-04-2014 o 18h35

Miss'całkiem całkiem
...

Witajcie . Już od dłuższego czasu gram w MF ,lecz dopiero dzisiaj wpadłam na pomysł żeby w końcu się przedstawić.

Mam na imię Katarzyna, ale lubię jak mówi się do mnie Kaśka(byle nie Kasiula).
Znajomi mówią do mnie Kazik.Interesuje się wieloma rzeczami np. lubie robić zdjęcia i rysować. W wolnych chwilach zajmuje się DIY.Jedną z moich obsesji jest malowanie paznokci(co widać w innym moim wątku na forum). Czy uprawiam sport? Czasami potrafię się uprzeć ,że będę ćwiczyła , lecz zazwyczaj po miesiącu mi się to nudzi i brak mi motywacji. Kocham koty . Moim małym marzeniem jest posiadanie jednego. Uwielbiam czytać książki ,lecz w tym roku mam na to mało czasu , gdyż w maju czeka mnie matura. Głównie czytam książki fantasty. Jedną z ulubionych serii jest ta o Anicie Blake i "Akademia Wampirów". Jestem osobą niecierpliwą i upartą . Znajomi mówią ,że mój niepozorny wygląd jest przeciwieństwem mojego charakteru. Zazwyczaj jestem spokojna i cicha ,ale gdy ktoś mnie wkurzy to robie się bardzo bardzo wredna.Jakiej muzyki słucham? Słucham w sumie każdego rodzaju muzyki ... oprócz disco polo .Moim muzycznym faworytem jest Rap.
Wiele mogłabym jeszcze o sobie napisać. Jeśli kogoś by coś interesowało z chęcią odpowiem na pytania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

Ostatnio zmieniony przez kazikowazmc (09-04-2014 o 18h37)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1