Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#26 08-04-2014 o 14h48

Miss'Żółtodziób
...

Super w końcu można jakoś posegregować ubrania. Dzięki Nine!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#27 08-04-2014 o 15h13

Miss'Sensei
jula1243
...
Miejsce: Gdańsk

Super pomysł!!!!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png na pewno się przyda:)

https://media.giphy.com/media/M41DGJtFGsGgo/giphy.gif

#28 08-04-2014 o 15h56

Miss'wtajemniczona
sandra88
...
Miejsce: Camelot

Och Nine dzięki! Teraz dopiero sobie uświadomiłam ile niepotrzebnych rzzeczy czasami kupowałam.Do tego niektóre stroje gwiazd i z pracy też tam już są, od razu  przejrzyściej.

https://68.media.tumblr.com/ea717e89625bf147da9be71223bff3c8/tumblr_ocxa88MzGe1rdhap4o1_500.jpg

#29 08-04-2014 o 18h34

Miss'wow
miti3
Da bum tss
Miejsce: Olsztyn .

Naprawdę świetny pomysł. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tyle ciuchów z misji, od gwiazd się uzbierało, że hoho. A i tak nic ciekawego z nimi nie tworzę.

Bo ciężko było znaleźć coś fajnego w zawalonej szafie. ;d

Link do zewnętrznego obrazka

#30 08-04-2014 o 18h44

Miss'Sensei
MadziaG
I'm done
Miejsce: 상상 한국어

Super pomyśl .  I może ktoś odnowiłby miasto? /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

https://68.media.tumblr.com/8132945c38d10b97316afd28f77c2070/tumblr_oczqrwhqEv1rfqq7ho6_400.gif

#31 08-04-2014 o 18h57

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Kapelusze sprzątnięte, czas na resztę rzeczy.

Zostawiam wszystko co mam, ale rzeczy, które powtarzają się kilka razy w innych kolorach - chowam. Jak będę je chciała wziąć, to je wyjmę i po kłopocie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.

#32 09-04-2014 o 08h20

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Bardzo przydatny element! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chciałabym mieć coś takiego w swojej prywatnej garderobie, ale nie ma już na to miejsca. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#33 09-04-2014 o 18h55

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

Świetny pomysł z tym kuferkiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dzięki Nine! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png zaraz biorę się do selekcji szfy mojej miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

fabulousmag

#34 10-04-2014 o 19h31

Miss'Żółtodziób
...

Pomysł fajny, ale jak już ktoś wcześniej wspomniał wolałabym możliwość sprzedania tych rzeczy, lub wymiany na MN. Cóż, przy drugiej opcji raczej nic nie tracą, więc może kiedyś...

#35 10-04-2014 o 20h22

Miss'wow
KimDallas
...

A mi wcięło rzeczy, które wrzuciłam do kuferka (okulary i kolczyki) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Zastanawiałam się kiedy pojawi się pierwszy bug... dowiedziałam się rano, że długo nie trzeba czekać

#36 14-04-2014 o 17h08

Miss'całkiem całkiem
beti61
...
Miejsce: Gdzieś na północy Polski :)

Super! Ja osobiście dodałabym jeszcze taką funkcję, dzięki której można by przesuwać ciuszki w szafie. Mam kilka takich samych ubrań ale w innych kolorach i są osobno gdyby można by je przesunąć żeby były obok siebie to byłoby super.

pozdrawiam
                                                                       Beti61

#37 14-04-2014 o 19h04

Miss'Żółtodziób
...

Świetne, można wreście ogarnąć szafę. Dzięki Nine /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png .

#38 14-04-2014 o 23h35

Miss'nieobczajona
...

Jak tylko dorobię się takiej ilości ciuchów jak kiedyś, to od razu skorzystam. Świetny pomysł! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#39 18-04-2014 o 15h56

Miss'Żółtodziób
maniek007
...

Myślę że to bardzo przydatna rzecz, nie będzie trzeba przeskakiwać tylu stron jeśli ktoś ma mase ubrań... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Tylko że u mnie w szafie nagle ubrania poznikały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png przykładowo daje na sukienki i pisze że mam ich 20 ale same sukienki się nie pokazują, przez co nie mogę przebrac swojej miss, u faceta i zwierzaka tego problemu nie ma więc nie wiem co się dzieje... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#40 21-04-2014 o 16h21

Miss'nieobczajona
mery99
...

przydatne ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2