Przez piękną Miss ze złowrogim wyrazem twarzy przypominasz mi złą królową z królewny Śnieżki

Przez piękną Miss ze złowrogim wyrazem twarzy przypominasz mi złą królową z królewny Śnieżki

Ty mi przypominasz Ariel z Małej Syrenki. To znaczy jak już sie zamieniła w człowieka. To przez tą delikatną stylizację, muszlę oraz włosy. (chociaż Ariel miała czerwone) 

Z tą co szyła w "Barbie i trzy muszkieterki". Przez tą fioletową suknię, bo ona podobną miała z tego co pamiętam :-P

Hmm... Przypominasz mi... Królewnę z "Królewny śnieżki"... W pawdze kolor włosów się nie zgadza (;3), ale masz na twarzy wypisaną taką... No... Niewinność! I te ogromne oczy nadają ci takiej trochę dziecinności... W każdym bądź razie właśnie przez to do tej królewny mi pasujesz XD
Przez skrzydła i kolorki przypomniało mi się Winx.
Twoja miss przypomina mi odrobinę królową Kier z Alicji w krainie czarów. Od wieków i na wieki kratka i czerń z bielą mi się z nią kojarzą.
Nie wiem czemu, ale jak tylko zobaczyłam Twój strój od razu skojarzyła mi się Calineczka
Może to przez ten zielony 
Ze względu na strój przypominasz mi główną bohaterkę z filmu "Tytanic".
Jakoś tak skojarzyłaś mi się z Alicją w krainie czarów. Może to przez niewinność wypisaną na twarzy? Nie jestem pewna, ale kiedy na ciebie popatrzyłam to właśnie ta postać przyszła mi do głowy.
Dzwoneczek! To przez tą zieloną sukienkę 
Skojarzyła mi się z tobą U- dziewczyna z jednym rogiem, która była przyjaciółką/ dobrym duszkiem samotnej księżniczki. Jest to postać z filmu, który oglądałam jako dziecko ^^
Ostatnio zmieniony przez Ravenly (30-11-2014 o 12h06)
Esmeralda z "Dzwonnik z Notradam" - ze względu na barwny strój, kruczo-czarne włosy i przenikliwe spojrzenie. 
Twoja miss kojarzy mi się z Merlin Monroe głównie przez zwiewną spódnicę 

jak widze te bryle i tę laskę to kojarzy mi się to ze ślepcem. A, że wygląda jak baranek czy kot czy inna bajkowa postać to z postacią z happy tree friends. tam też był ślepiec.
Link do zewnętrznego obrazka
Przypominasz mi któregoś bohatera z "Alicji w Krainie Czarów", ale tak dawno to oglądałam, że nie pamiętam którego... 
Twoja miss kojarzy mi się z postacią Melisandre z Asshai z serialu Gra o tron. Myślę że to przez odcień włosów i dostojną postawę 

Skojarzyłaś mi się zJackiem Sparrowem XD nie pytaj czemu, bo nie mam pojęcia. Była to jednak pierwsza postać, która przyszła mi na myśl, więc ją zostawię.
Hmm... Uważam, że przypominasz mi w pewien sposób Jasminę z disneyowskiego filmu "Alladyn". Jakoś tak twój strój kojarzy mi się z właśnie takimi klimatami. No i te czarne włosy. XD
Twoja miss kojarzy mi się z jakąś Disneyowską postacią która jest wróżką... mogłaby to być koleżanka Dzwoneczka 

Skojarzyłaś mi się z jakąż postacią z gry o tron. Może Ketlin? Zawsze słuchając książki właśnie tak ją sobie wyobrażałam zwłaszcza, że nie przepadałam za tą postacią.
Przez długą czarno czerwoną suknię, piękną miss i maskę przypominasz mi Kopciuszka na balu.
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (27-12-2014 o 20h17)

Nie mam zielonego pojęcia czemu, ale jakoś tak z Bellą Swan xD Tak możesz mnie za to udusić jeśli nie lubisz zmierzchu XD Serio nie mam pojęcia czemu akurat ona XD
Przypominasz mi Lenę z "Pięknych Istot". Ona wprawdzie ubierała ciemne kolory, lecz była dobrą osóbką i stąd ta biel. Czarne moce otaczające ją i długie ciemne włosy:) Tak mi się skojarzyło.
Ponieważ te kolory są takie cukierkowe to postać z my little pony.
Twoja miss wygląda jak typowa lolita ale widzę w opisie że to cosplay Sunako z Shiki i po wyguglaniu sobie kilku zdjęć naprawdę przypominasz mis Sunako 
Ostatnio zmieniony przez Yubin (10-01-2015 o 22h30)