Jakiś głośny i irytujący śmiech obudził mnie z mego pięknego snu - co za koszmar, tak być potraktowanym! Potem głos kazał nam wstawić się o 8 na stołówce. Luzik stary, po co te nerwy? Wstałem i poszedłem do łazienki, oczywiście biorąc jakieś świeże ubranie. Wziąłem prysznic, itp, itd, etc. Kiedy już wyszedłem, gotowy na śniadanie, dotarło do mnie że dzielę pokój z kobietą... no po prostu koszmar. Dobra, nie będzie tak źle - przecież to że jestem w pokoju z dziewczyną, nie oznacza że muszę ciągle z nią przebywać, oraz że nie będę mógł się zabawiać z jakimiś chłoptasiami. Poza tym jak co to sie ją sobie podporządkuje, i będzie gicios. Tylko że tak... za dwadzieścia 8, nie żeby co, ale jak tak zostanie, to może będzie z niej plama.
- Hoi, wstawaj, chyba że chcesz abym cię zgwałcił~? - Oczywiście że bym się nigdy do czegoś takiego nie posunął - nie naraziłbym na coś takiego moje własne, piękne, cudowne ciało. Tylko ją poszturchałem trochę. Potem trochę mocniej. A ona nic. Hm... Dobra, jak zginie, to mam współlokatorkę z głowy i pokój wolny na zabawy nocne z chłopakami. Zawsze znajdzie się jakie plusy, co nie~? Po jakimś czasie drogi, wszedłem za głosem instynktu i zastałem w środku okrągły stół, a przy nim i inne osoby.
- Lucky! Najwyraźniej dobrze trafiłem. - oraz dwójka chłopaczków w pokoju. Co prawda zniewieściałych i niziutkich, no ale zawsze coś...

Dziewczyna wyminęła blond włosego chłopaka w drzwiach, na co on nawet nie zareagował. No bo po co?
W środku sali znajdowal się stół, krzesła,lampy i jedzenie... dużo, jak na TAKIE pomieszczenie... no trudno, najwyraźniej Dyrek w środkach nie przebiera. W każdym razie, wracając do naszego bohatera i jego towarzyszki...
Dziewczyna zasiadła na przeciw drzwi sali, wokół okrągłego stołu, po czym poklepała miejsce obok, zadając pytanie blondysiowi.
- Siadam - to stwierdzając usiadł, na poklepanym przez miejscu dziewczynie.
Hoho... czyżby coś nam się tu rodziło~? Ta, chciałbym, lecz po prostu akurat stal obok tego krzesła - czemu ten kretyn musi być taki bez duszny? Hoi, ta dziewczyna cie wgl nie podnieca?! Tak mi cie szkoda blondasku ze aż oczy mi się pocą, mhuhahah~!
Ostatnio zmieniony przez Minwet (03-08-2014 o 11h31)