Witam.
Nieszczególnie wiem od czego zacząć, więc na początek dodam, że znajduję się tu całkiem krótki odcinek czasu, a konkretniej od wczoraj. Interesuję się głównie ezoteryką, różnymi zjawiskami paranormalnymi oraz M&A. Prócz tego dużo czytam... Wszystko co wpadnie mi w ręce. I kocham czekoladę... Praktycznie każdą, chodź oczywiście istnieją nieliczne wyjątki. To w sumie tyle. Jeśli chcesz dowiedzieć się coś więcej o nudnym osobniku jakim jestem to śmiało, pisz, nie gryzę... Chyba.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 03-04-2014 o 22h00
#3 03-04-2014 o 23h12
Jeśli ktoś by się uparł, to może faktycznie coś w tym jest... Albo nie, lepiej nie xD
Nie za bardzo cię znam, więc trudno mi się wypowiadać na ten temat.
Nie preferuję jakiegoś konkretnego gatunku, chodź słucham w większości rocka i muzyki japońskiej, najczęściej openingów i endingów z anime.
#5 04-04-2014 o 08h57
Hejcio!
Miło ciebie poznać a patrząc na to że Erin uważa ciebie za bliźniaka co jest dosyć interesujące to myślę że ja też mogłabym stwierdzić podobnie. Jednak określiłabym ciebie jako zaginionego kuzyna xD Co zauważyłam udzieliłeś się w opku mojej drogiej Sooyoung. Jeśli będziesz potrzebował pomocy w czymkolwiek dotyczącym wszystkiego to jest akcja pomocnicza albo ja tylko że pobieram haracz
(żarcik) Ogólnie miło cię poznać bo zawsze fajnie jest mieć kogoś nowego w szeregach. No a może powiedziałbyś o sobie coś więcej? Imię, miejsce zamieszkania (oczywiście chodzi mi o miejscowość) no i jakie jest twoje ulubione anime? Nie wymagam byś odpowiadał jeśli nie chcesz ale byłoby miło 
Ostatnio zmieniony przez Ewangelin (04-04-2014 o 15h18)
#6 04-04-2014 o 14h06
Coś mi się wydaje że znalazłam bratnią duszę. A wszystko co napisałaś tym bardziej mnie przekonuje. I tak jak napisała Ewangelin i ErinBlack napisz o sobie coś więcej.
Plosze!~ 
#7 04-04-2014 o 14h59
ErinBlack napisał
... Okej to się zaczyna robić podejrzane... Jeszcze napisz, że twój ulubiony kolor to czarny i na serio zapytam rodziców czy nie wiem o jakimś bliźniaku
Tak się składa, że akurat beżowy, ale od czarnego również nie stronię. >.<
Ewangelin napisał
Hejcio!
Miło ciebie poznać a patrząc na to że Erin uważa ciebie za bliźniaka co jest dosyć interesujące to myślę że ja też mogłabym stwierdzić podobnie. Jednak określiłabym ciebie jako zaginionego kuzyna xD Co zauważyłam udzieliłeś się w opku mojej drogiej Sooyoung. Jeśli będziesz potrzebował pomocy w czymkolwiek dotyczącym to jest akcja pomocnicza albo ja tylko że pobieram haracz(żarcik) Ogólnie miło cię poznać bo zawsze fajnie jest mieć kogoś nowego w szeregach. No a może powiedziałbyś o dobie coś więcej? Imię, miejsce zamieszkania (oczywiście chodzi mi o miejscowość) no i jakie jest twoje ulubione anime? Nie wymagam byś odpowiadał jeśli nie chcesz ale byłoby miło
Jugiri2 napisał
Coś mi się wydaje że znalazłam bratnią duszę. A wszystko co napisałaś tym bardziej mnie przekonuje. I tak jak napisała Ewangelin i ErinBlack napisz o sobie coś więcej.
Plosze!~
Miło mi więc was poznać i cieszę się, że uważacie mnie za swoją bratnią duszę.
Cóż, raczej nie szczególnie mam co osobie opowiadać, zważywszy na to iż nie jestem też jakoś specjalnie ciekawym osobnikiem. Nie lubię swojego imienia dlatego wolę by pozostało anonimowe, natomiast możecie się do mnie zwracać Feliks, bo tak właśnie chciałbym się nazywać. Poza tym gram dużo w Elsworda, SF, Combata Armsa, Assasina Creeda i inne. Posiadam swój własny harem, obecnie oglądam One Piece i kilka innych anime od kilku miesięcy i nie jestem jeszcze nawet w połowie. Do tego jestem yaoistą, chyba nie ma dnia bez jakiejś mangi z tego gatunku i nie, nie przesadzam. Czekam także aż wyjdzie Love Stage i Haikyuu!! No i... To chyba na tyle. W razie jakiegoś problemu oczywiście nie zawaham się skorzystać z proponowanej pomocy.
Ostatnio zmieniony przez GrandBlue (04-04-2014 o 15h01)
#8 07-04-2014 o 14h07
Witaj c: Nie martw się, nie będę Ci opowiadać, że jestem kolejną bratnią duszą, co za dużo to nie zdrowo. Zresztą ja wolę trochę bardziej subtelne klimaty. Choć też interesuję się ezoteryką i jestem zaciekawiona czym konkretnie się w ramach ezoteryki interesujesz. Bo pojęcie jest w przecież bardzo szerokie.
we've come too far to give up who we are
Strony : 1