Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 31-03-2014 o 21h55

Miss'Żółtodziób
...

ALOHA MAKO PAKO!
Cześć dziewczyny i chłopaki! Na imię mam Klaudia i jestem już baaardzo stara ;/( lat 17) Mój kolega, który gra w tę grę razem ze mną jest jeszcze starszy, więc możemy sypać zgrzybiałymi tekstami. Trafiłam tutaj dzięki mojej koleżance.  Bradzo lubię grać w słodki flirt  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  i parę innych gier takich, jak lol, gierki na kurniku oraz mam swoją farmę. Lubię patatajać na patatajowych koniczynach!!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif
Nie lubie sie bać, bo to jest strasie bardzo sttraszne! /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif
Jestem niedobra i śmieję się ze wszystkich,  ale spokojnie, czasem da sie to opanowac!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  Nie lubię głośnej muzyki, ani 22, nie lubię jak ktoś beka. Nie lubię jeździć autobusami, ale mam tyle szczęścia, że nie muszę jeździć samochodem, bo to juz wgl jest męczarnia ;/. Jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem, ale nie wiem, czy opłaca się do mnie pisać, bo kurde pewnei i tak nie zauważę ;/ /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif
PS: Lubie schody

#2 31-03-2014 o 22h00

Miss'Żółtodziób
...

Witaj, szczęśliwa pasażerko autobusów, nadpobudliwa schodo-biegaczko, bojaźliwa, patatająca, śmiejąca sie ze wszystkich, a zwłaszcza z pewnej jednej osoby, baaardzo stara, a zarazem bardzo op Klaudio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png MIŁO CIE POZNAĆ, WITAMY /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png))

#3 31-03-2014 o 22h55

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Helia napisał

I jestem już baaardzo stara ;/( lat 17)

Ja mam lat 20 i jakoś nie uważam się za starą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Zadam bardzo proste pytanie, jak podoba ci się ta gra?

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#4 01-04-2014 o 18h50

Miss'Żółtodziób
...

Ohohohooo! Przyznam szczerze, ze jest dosyć monotonna, ale myslę, że jeszcze się wyrobię  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png))  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#5 03-04-2014 o 07h47

Miss'Żółtodziób
...

Witaj u nas. ^^ Trochę tego było i szczerze sama się w tym pogubiłam, bo nie wiem czy twoim hobby są schody czy konie i czy masz chorobę lokomocyjną czy nie lubisz jak ktoś po dachu autobusu w trakcie jazdy skacze...  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Czy na Słodkim Flircie nazywasz się tak samo?

#6 03-04-2014 o 20h35

Miss'Żółtodziób
...

Minionka napisał

Witaj u nas. ^^ Trochę tego było i szczerze sama się w tym pogubiłam, bo nie wiem czy twoim hobby są schody czy konie i czy masz chorobę lokomocyjną czy nie lubisz jak ktoś po dachu autobusu w trakcie jazdy skacze...  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Czy na Słodkim Flircie nazywasz się tak samo?

Hmm. Jesli chodzi o Słodki flirt, to nazywam się tam Vesse, ponieważ moje pierwsze konto.. nie wyszlo.. xDGeneralnie ja tez nie wiem co jest moim hobby i czego nie lubie, ale mysle, ze taki ogólny zarys da się zrozumieć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#7 04-04-2014 o 13h28

Miss'Żółtodziób
Cecylia30
...

Miło cię poznać Klaudia  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1