Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 31-03-2014 o 21h13

Miss'Żółtodziób
...

Zień Dobry Mako Pako /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png
Witam wszystkie panie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Jestem Divu, mam 21 latek i jestem, uwaga!, chłopakiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png . W grę zacząłem grać dzięki mojej szuperowej koleżance, pani Klaudii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png którą chciałbym, korzystając z momentum, pozdrowić! Moja przygoda zaczęła się po prostu z nudów - kiedy nudząc się słyszałem jak męczy się z sudoku - sam musiałem spróbować. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Od tamtej pory głównym punktem pobytu na tej stronie jest zakładka Gry, czasem tylko jakieś misje porobię jeśli są. Niestety, większość gier jest niezbyt dopracowana, i np. wykorzystując parę błędów sudoku można zrobić w mniej niż minutę :<. Do tego strona chyba nie przewiduje opcji logowania przez facetów, i co chwilę mój ekran upiększają napisy typu "gratulacje, wygrałaś", "pomyślnie użyłaś" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. Jeśli chodzi o mnie to obecnie studiuję kierunek Automatyka i Robotyka, lubię uprawiać większość sportów, głównie piłkę nożną, pływanie i jazdę na rowerze. Lubię także matematykę oraz wszelakie zagadki logiczne i gry wymagające zaangażowania dodatkowych szarych komórek oraz w wolnych chwilach pogrywam w lola /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png To chyba tyle, jeśli są jakieś pytania albo jakieś ciekawe zagadki / trudne zadania z matmy to służę pomocą ; ) ahoj!

#2 31-03-2014 o 21h33

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif
ALE SUPER! POYDROWIONKA! /modules/forum/img/smilies/sniff.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1