Fajnie to wygląda, ten gorset się wpasował w połączeniu spódnicy i bluzki, ale to berło nie wydaję mi się aby tak dobrze pasowało wygląda tak za ciężko plus przydały się jakiś wisiorek. 8/10

Strony : 1 ... 85 86 87 88 89 ... 200
Fajnie to wygląda, ten gorset się wpasował w połączeniu spódnicy i bluzki, ale to berło nie wydaję mi się aby tak dobrze pasowało wygląda tak za ciężko plus przydały się jakiś wisiorek. 8/10

Te rękawki i rękawiczki oraz ta parasolka wyglądają jak stworzone dla tej sukienki, do tego moje ulubione okulary i kotek (zawsze kochany <3), nie podoba mi się tylko naszyjnik 9,5/10 

Stylizacja przypomina mi panią z reklamy łowicza. Nie podoba mi się ten gorsecik oraz tiul z tyłu. Dałabym jej również coś na nogi. Lubię tą stylizacje, nie spotkałam się z taką wcześniej 7/10 
Ładna stylizacja, aczkolwiek dość uboga.. dodałabym trochę dodatków żeby ją urozmaicić. Jednak bardzo podoba mi się kolorystyka i makijaż też dobrze dobrany dlatego daję 7/10
Śliczna miss taka słodka . piękna stylizacja włosy ,makijaż wszystko jest cudne i idealnie dopasowane do reszty daję 10/10

Boże, kiedy ja tu byłam...
jula1243
Weszłam na Twój profil i oniemiałam. Taka cudna wakacyjna stylizacja, taka lekka, pastelowa. Doprawdy zachwycająca. Jedyne co mi przeszkadza to spódnica, która kolorystycznie pasuje, ale zwyczajnie wydaje się zbyt ciężka w porównaniu do reszty. 9/10
Lubię taki styl
Dodałabym jeszcze kosmiczne okulary (aż się prosi!) i poszukała innych spodni bo te są takie średnie, poza tym jest super 9/10 

10/10 no nie spodziewałam się Ciebie w takiej stylizacji. Świetnie to wyszło. Kojarzy mi się ze sfinksem. Choć i orzeł to może być.
Podoba mi się. Nie mój styl, ale fanie to wygląda ;p Świetny makijaż i ładnie wpasowane buty z licytacji. Jedyne co mi nie pasuje, to zbyt dużo tatuaży. Zrezygnowałabym z tego na łydce. Reasumując fajna elfka
9/10
Solomona O takiej oryginalnej łuczniczki jeszcze nie widziałam, uwielbiam ten odcień zieleni (fajnie komponuje się u Ciebie z czerwienią) i te buty, ale nigdy nie umiem nic z nimi zrobić, także brawa dla Ciebie
Podoba mi się to połączenie kobiecości (fryzura, kwiaty na bluzce, zwiewna pelerynka) z agresywnymi dodatkami (opaska na oko, podwiązka, pas), zdecydowanie 10/10 
@Nelly986 Strój jest ładny i delikatny, biel dobrze współgra ze skromnymi złotymi akcentami, kolor włosów także, makijaż moim zdaniem jest jednak za ostry. Ogólnie jakoś tu pusto także na razie 8/10 

Jessica23 powiem ze ostatnio duzo sie zrobilo tych walecznych skrzydlatych istot. Ciekawa koncepcja i bardzo mi sie podoba, bo jest tak duzo mozliwosci do wykorzystania. Troche bola w oczy spodnie, ale wiem ze ciezko do tych ''butow'' wybrac cos co by pasowalo. Makijaz bardzo fajny dobrze sie na niego patrzy i oczywiscie moj ulubiony body art. Jednak czaszka z mieczem troche sie nie udalo. Fajny pomyslale kurcze szkoda ;]
Czyzby harpia?
9
Ostatnio zmieniony przez Sartani (06-07-2014 o 14h53)
Sartani wspaniała stylizacja świetnie dobrana kolorystycznie bardzo mi się podoba ta spódnica ombre świetnie to wszystko dopasowałaś 10/10 
Izullka Twoja stylizacja kojarzy mi się z arystokracją. Czerń, złote dodatki, by podkreślić bogactwo i mocny, wyrazisty makijaż. Stylizacja na poziomie, choć fryzura mogłaby być bardziej klimatyczna. 9/10
Zmieniłaś spodenki i dodałaś okularki, teraz kocham tą stylizację całym sercem, do tego jeszcze taka śliczna buźka i fryzurka - 10/10! 

Pomysł fajny ale jest kilka nie doróbek np. spodnie które wystają z butów w brzydkim miejscu, oraz niepasujący kolor miecza i tarczy zmieniła bym go na czarny. Mogłaś się bardziej pobawić z makijażem i fryzurą. Stać cię na więcej daje (bulę serca) 5/10
Stylizacja lekko kojaży mi się z stylizacją Jessicy (może to przez te buty).Ogólnie pomysł fajny i ciekawy ale nie w moim stylu.8/10

Bajeczna, dziewczęca stylizacja , pastelowe kolorki i kwiaty we włosach , jak na obecną porę roku przystało. Odpowiednio dobrany delikatny makijaż. Może zmieniła bym tylko bransoletki na nogach na inne kolorystycznie, chociaż nie koniecznie.10/10
10/10 no po prostu boska kreacja. Świetnie czerń ze złotem się komponuje. Rzadko kiedy takie kreacje mi się podobają, ale widzę tutaj dużo inwencji własnej. Świetny makijaż oczu.
Solomona - nawet bez czytania opisu Twoja Miss skojarzyła mi się z wampirem
czyżby wyruszała na swoje kolejne łowy? Stylizacja bardzo ciekawa aczkolwiek nie w moim stylu
ale wszystko się tutaj zgadza
daję 9/10
Całkiem ciekawa stylizacja i pomimo iż zazwyczaj nie gustuję w jaskrawych kolorach ta jest ok
Ciekawe połączenie muszę przynać, ale nietety jak już mówiłam nie do końca mój styl, ale ładne więc 7/10

Piękna stylizacja! Dobrze, że zapamiętałaś zmienić kolor skóry do tej sukienki. Wiolonczela, wiadomo jest od innego stroju, ale Ty ją świetnie tutaj dopasowałaś. Fryzurka zawsze pasuje do osoby, która lubi grać na takim spokojnym instrumencie. 10/10. CUDO!
Reshanta - troszeczkę tu nudno, może spróbujesz pobawić się trochę dodatkami i wzbogacić tą stylizację? i włosy mi się nie podobają 
3/10
Stylizacja świetna tylko narzuta na spódnicy mi nie pasuje klimat świetny. Oby tak dalej:)
Daje 9/10
Prawdę mówiąc, nie wiem co sądzić o twojej stylizacji, piszesz, że to gryf, ale z gryfem mnie osobiście się to wgl nie kojarzy... ładnie podobierałaś kolory ubrań i masz fryzurę która faktycznie podchodzi pod grzywę lwa, ale gdyby była w innym kolorze... Makijaż natomiast mi się wgl. nie podoba, muszę z przykrością stwierdzić...
I jeśli już zakładamy, że to gryf, to po co mu tarcza i miecz skoro ma pazury i szpony? 5/10 Przez wzgląd na pasujące do siebie kolory ubrań i fryz który darzę sentymentem...

Ojsa mam takie same buty jak Twoja miss ;p poza tym kreacja ciekawa, motyw rowniez bardzo mi sie podoba. Zimnokriwsta morderczyni jest ciekawa chociaz brakuje mi kilku rzeczy w niej.
8