NiikaChan jak na 46 poziom pokazałaś straszne nic. Może i przypomina Larę Croft, ale to jest jedna z tych najbardziej kiepskich opcji. Przykro mi, ale jest bardzo nudno i nic się nie dzieje
5 (za cosplay mojej ulubionej postaci)
Strony : 1 ... 40 41 42 43 44 ... 200
NiikaChan jak na 46 poziom pokazałaś straszne nic. Może i przypomina Larę Croft, ale to jest jedna z tych najbardziej kiepskich opcji. Przykro mi, ale jest bardzo nudno i nic się nie dzieje
5 (za cosplay mojej ulubionej postaci)
Twoja miss przypomina mi jakiegoś demona lub coś do tego podobnego. Podoba mi się jej makijaż. Jest taki przyciągający. Ładnie też wyglądają te odcienie czerni w połączeniu z czerwonym i różami. 9/10 bo jednak to nie mój styl.
Tak po za tym to właśnie nie jest cosplay Lary Croft a Levi z Black Lagoon.
Cosplay z Black Lagoon. Główna bohaterka nazywa się REVY, nie Levi.
Levi to jest w Shingeki.
A tak to cosplay wiernie odwzorowany. Nawet tatuaż, czyli 10/10.
Zanim ocenisz zalukaj opis.
Solomona no Twoja meduza jest the best, normalnie nic dodać nic ująć. Pierwsze skojarzenia zawsze najlepsze ^^
10
10/10 dawno nie widziałam takiej twojej miss. Moja ulubiona fryzura. Świetna mroczna kreacja. Sama robiłam podobne z tą fryzurką.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Ostatnio zmieniony przez Solomona (26-04-2014 o 09h24)
Solomona, Twoja stylizacja przykuwa wzrok, jest interesująca, ale, moim zdaniem, ta spódnica tutaj nie pasuje. Od pasa w górę wygląda świetnie, ale od pasa w dół już jest problem i nasuwa się pytanie "co autor miał na myśli" . 6/10
(Zupka widzę że w ogóle nie przeczytałaś wypowiedzi Solomony o tym żeby przeczytać jej opis zanim zaczniesz ją oceniać. Poza tym patrząc na samą stylizację powinnaś zauważyć że ro meduza)
Co do Twojej stylizaxji to już pisałam że powstało tyle łuczniczek że Twoja stylizacja ani yrochę się nie wyróżnia. Poza tym widzę że to co powiedziałam w ogóle nie bierzesz pod uwagę.
3
Ubolewam nad brakiem szarej skóry, nie podoba mi się spódnica, białe rajstopy, makijaż, fryz też dziwny... Aż serce boli...4/10
10/10 taka zombie wojowniczka. Trochę z Monster High mi się skojarzyło. A skoro mowa o zombie to polecam film "Wiecznie żywy"
Eee troche to dziwne ta rózowa spodnica jakoś mnie strasznie w oczy kuje, dałabym coś innego i twoja miss nie ma butów ani zbytnich dodatków więc 6/10
fantastycznie dobrane dodatki i makijaż, prosta kreacja z wyrafinowaniem, gracją i elegancją, nie brak ci poczucia stylu, idealnie łączysz kolory, moja ocena 10/10
Ostatnio zmieniony przez CryHeart29 (26-04-2014 o 18h19)
CryHeart29 taka dość zwyczajna ta Twoja stylizacja, nie wyróżnia się niczym specjalnie.. ale jednocześnie też nie jest zła. Czerwony fajnie współgra z szarym, dodatki też pasują, zmieniłabym może kolor opaski bo stapia się z włosami. 6/10
*-* Jesteś mimem! XD
Nie no, ale użyłaś takich rzeczy, które choć z osobna mi się nie podobają, to ty połączyłaś je tak, że aż się uśmiechnęłam >w< Dam jednak 9/10, ze względu na wspomniany już minus.

Nie podobają mi się włosy i naszyjnik. Reszta całkiem ok, choć nie gustuję w tego typu klimatach. Trochę pusto 7/10
gustowne, eleganckie, ma w sobie to coś, wszystko idealnie pasuje począwszy os kolory skóry po odcień biżuterii, moja ocena 10
Kolor czerwony w stylizacji rzuca się w oczy i przykuwa wzrok, co jest oczywiście na plus. Pobawiłabym się na Twoim miejscu z dodatkami, może jakaś bransoletka, może coś innego na włosy, może coś do ręki? Coś co sprawi, że ta stylizacja nie będzie taka pusta. Poza tym jest to bardzo ładna, codzienna stylizacja. 8/10 
Szalona i urocza ta Twoja wróżka. Świetną ma twarz. Nie podoba mis ie gora stroju. Te dwie bluzki są dziwne i psują całość. 8/10
Nie do końca rozumiem co przedstawia miss, ale dosyć ciekawy pomysł. Bardzo podobają mi się tatuaże i dodatki, jednakże według mnie nie pasują do stroju. 6/10
Elegancja aż bije od Twojej miss. Bardzo lubię odcienie brązu, gdyż są takie spokojne i neutralne. Wszystko ładnie ze sobą współgra, nawet książka. Niewielka ilość dodatków i ubrań tutaj wychodzi bardzo na plus. Fryzura również świetnie dobrana. 10/10. 
Oliwia: Bardzo lubię brązy <3 Ładnie skomponowane, fryzura i makijaż dopełniają strój doskonale . 10/10 ;]
Zupka: świetna kolorystyka ubrań! Makijaż mi trochę nie współgra, ale fryzurka to już tak
9/10 ;]
Ostatnio zmieniony przez Setarah (27-04-2014 o 12h42)
Bluzka nie pasuje. Jest za bardzo pomarańczowa w porównaniu do spódnicy. Pomysł całkiem ok, fajne włosy. 8/10
Swietny makijaz. Bardzo lubie podkreslone kosci policzkowe. Stylizacja bardzo klimatyczna. Kontrast bieli z czernia daje do myslenia. Nawet brak butow mi nie przeszkadza. 10/10
UWAGA: Moja stylizacja przedstawia dementora
Link do zewnętrznego obrazka

Moim zdaniem jest tego trochę za dużo. Dementor jest raczej zwiewny, lekki, ale mroczny. Twój jest mroczny, jednak za ciężki. Mimo wszystko całkiem udany 8/10
Sentis
Stylizacja Twojej miss skojarzyła mi się z nastoletnią czarodziejką należącą do Slytherinu w Hogwardzie, przez węża, zielone kolory, różdżkę w dłoni. Strój bardzo mi się podoba, jedyne co, to zmieniłabym fryzurę. Tatuaże świetnie pasują do reszty. 9,5/10
Vampire17, ładna stylizacja, ale mam wrażenie, że już coś takiego widziałam. Mimo to wszystko jest zgrabnie zestawione, fryzura pasuje do całości.
8/10