Sentis - Ładna stylizacja nie powiem że nie. Kwiaty i tu i tu. Co prawda nie jest to w moim stylu ale do siebie pasuje. To co jest za twoją miss nie pasuje i tylko to. Daję 8/10
Ostatnio zmieniony przez Maja2005 (29-03-2014 o 11h03)
Sentis - Ładna stylizacja nie powiem że nie. Kwiaty i tu i tu. Co prawda nie jest to w moim stylu ale do siebie pasuje. To co jest za twoją miss nie pasuje i tylko to. Daję 8/10
Ostatnio zmieniony przez Maja2005 (29-03-2014 o 11h03)
Sentis Moim zdaniem szal z tyłu nie pasuje. Poza tym wszystko do siebie pasuje, ale widziałam już wiele stylizacji w podobnym stylu dlatego 8/10
Maja2005 Bardzo prosto i minimalistycznie. Jak dla mnie za mało tu oryginalności. Nie mogę powiedzieć, że coś do siebie nie pasuje, bo tak nie jest. Jeśli dodałabyś torebkę i może ładniejszą bluzkę byłoby lepiej. Na razie jest zbyt pusto 7/10
Ostatnio zmieniony przez dona2 (29-03-2014 o 11h08)
już cię oceniałam, jak mówiłam, kojarzysz mi się z bajkami, jest naprawdę ślicznie, dopiero teraz zaczęłam się zastanawiać czemu czerwone włosy, sądzę, że lepsze by były jakieś naturalniejsze, ale to moje zdanie więc 9.5/10
Niestety nie podoba mi się. Ta peleryna nie pasuje jak i połowa rzeczy. Kilka zmian by się przydało. Zacznę : zmień rajstopy zmień włosy i inną pelerynkę (?) Na razie to wszystko myślę że to zmienisz daję 4/10
Sandra88 - Twoja stylizacja nie jest w moim stylu. Nie podoba mi się. Nie masz butów i ta sukienka nie jest ładna. Te pnącza w nogach są ohydne. Daję 1/10
Ostatnio zmieniony przez Maja2005 (29-03-2014 o 11h11)
Wpierw się odwołam do twojej poprzedniej wypowiedzi dotyczącej mojej kreacji.
Zobaczyłaś może opis?
5/10 zwykła kreacja, zero pomysłu i inwencji twórczej. Nic ciekawego, więc pozostanę neutralna.
Zanim ocenisz wpierw zalukaj opis
salomona- zobaczyłam opis, stylizacja nie w moim stylu, ale jednak dobrze dobrałaś dodatki i elementy by wyglądać jak z obrazka 7/10 naprawdę ciekawe ale po prostu nie przepadam za takimi stylizacjami
Stylizacja sama w sobie ciekawa, ale czegoś mi tu brakuje. Nie pasują mi tu te kwiaty we włosach. Śliczny makijaż 7/10
Stylizacja bardzo oryginalna, przeładowana - co bardzo lubię! Fiolet i czerń bardzo ładnie wyglądają w jednym zestawieniu, dlatego nie wiem, skąd Ci się wzięły te białe dodatki. Rozumiem, że chciałaś przełamać ciemne barwy jasnymi barwami, ale te rękawiczki, ta parasolka i ten pasek, niestety psują całą kreację. Z bólem serduszka, 8/10.

Nie w moim stylu ale intrygująca stylizacja.
Podoba mi się dobór kolorów ale jednak dorzuciłabym rajstopy albo coś, jakoś tak goło 
9/10
Bardzo sympatyczna stylizacja - te falbanki u dołu sukni są iście anielskie!
Szkoda, że skrzydła są miejscami czarne, ale to drobiazg.
10/10
Eldunari świetna stylizacja super dopasowane elementy wszystko idealnie 10/10
Izullka, średnio mi się podoba..prawie wszystko od Katty..mało kreatywne;( a te skrzydła wcale nie pasują, nie wiem jakie było zamierzenie w użyciu ich?? 4/10
Przeładowana stylizacja ale coś zwraca uwagę i zatrzymuje wzrok.
Uwielbiam tego łabędzia <3
Nie pasuje mi ta woalka na oczy <?>
8,5/10
Genialny anioł, jest taki delikatny i eteryczny. Dobrałaś śliczne kolory i ta harfa w dłoni... nie mam się do czego przyczepić
10/10
Dona, śliczne kolory, fajnie dopasowana fryzura i dodatki..ale.. o dziwo! jest minus tym razem..za dużo dzieje się przy dekolcie i miss straciła biust..
9/10
Lola886, podziwiam pomysłowość, bo wiem że to stylizacja na AW
Gryzą mi się jednak odcienie niebieskiego, szczególnie włosy, moim zdaniem lepiej wyglądałyby w nieco stonowanym kolorze, jaśniejsze lub przygaszone. Ale poza tym to ciekawy pomysł, i ten łabędź <3
8/10
Ostatnio zmieniony przez dyokira (29-03-2014 o 16h11)
Lubię Twoje stylizacje, ta też jest genialna ^^
Do niczego się nie mogę doczepić,dycha!
słodki aniołek;) sukienka iście niebiańska! zwłaszcza jej dół
zmieniłabym tylko fryzurę na jakieś loczki..?
9,5/10
Cudowny z ciebie aniołek!
Wszystko świetnie się ze sobą komponuje.
Nie mam sie do czego przyczepić. 10/10
Bardzo fajna stylizacja połączenia czerni z delikatnym różem. 10/10
NiikaChan, świetna stylizacja! taka spójna, stanowcza, elegancka, łobuzerska i kobieca jednocześnie..super;) śliczny makijaż.. 10/10
Stylizacja jest nawet fajna ale ten kapelusz nie pasuje do stylizacji w której panują dodatki i kolor wody dała bym też inny kolor sukienki nie pasuje do włosów daje ci 7/10
Rosemary5, pierwsze skojarzenie - szamanka. Te kwiaty, falbany, i jakaś tajemnicza butelka w dłoni... I urocza buzia. Ale trochę mnie kłuje fakt, że to niemal same elementy od gwiazd.
8/10
Cudowna warta podziwu stylizacja podoba mi się że wzięłaś ten płaszcz gdyż pasuje on do kapelusza oraz spódnicy stylizacja jest dopasowana kolorystycznie daje 10/10
Dyokira: Wszystko dobrałaś bardzo fajnie, kolorystyka też super. Zmieniłabym włosy na jaśniejsze i zdjęła okulary, ale poza tym jest mega
10/10
Rosemary5: Ciekawie dobrana spódnica z bluzką, motyle ładnie dopełniają te połączenie. Poza tym trochę za dużo na raz dodatków: Nie pasuje mi ten pasek, bransoletka też się nie wyróżnia... Fryzurka do zmiany jak dla mnie
7/10
Ostatnio zmieniony przez Setarah (29-03-2014 o 19h25)