Fajny pomysł i wykonanie, kolorystyka wyborna, prawieże wszystko ze sobą współgra- nie pasuje mi pasek, jest taki zbyt kanciasty do tej stylizacji, ale poza tym elementem to wszystko jest super. Tylko Gratulować 9.5/10
Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 200
Fajny pomysł i wykonanie, kolorystyka wyborna, prawieże wszystko ze sobą współgra- nie pasuje mi pasek, jest taki zbyt kanciasty do tej stylizacji, ale poza tym elementem to wszystko jest super. Tylko Gratulować 9.5/10
Niby trochę lepiej, ale dalej pusto i w sumie nie wiadomo o co chodzi. Królik i włosy brązowe, a pasek z czarnymi tasiemkami. Dopracuj to jeszcze, bo np. biżuteria nie pasuje. 6/10
Ostatnio zmieniony przez Sentis (22-04-2014 o 19h03)
Ta czerń troche już zaczyna robić się nudna. Fajnie połączyłas te wszystkie ubrania (to jest bluzka czy naszyjnik? O.o) i byłoby na prawdę super gdybyś dobrała do całości inna fryzurę, a przynajmniej inny kolor, bo, mimo że nie wygląda to wszystko źle to nudzi. Oj nudzi. Oh...tfu, zapomniałam napisac resztę xd kolorystycznie jak już wiadomo nie mam nawet do czego sie przyczepić, a twarz? Ładnie, skromnie, tak jak powinno być. 7.5/10
Ostatnio zmieniony przez Steno (22-04-2014 o 19h11)
Gdy zobaczylam twoją miss na pierwszy rzut oka calkiem calkiem ale wydaje mi się że twarz i reszta to całkiem odmienne bajki. Nie podoba mi sie to zbytnio ale fajne połaczenie kolorów. Kapelusik nie wiem po co to samo tyczy się tatuażu i ewentualnie dałabym inną spódnice dłuższą w kolorze czarnym i powinno byc lepiej
A tak to tylko 4/10
Och jak ładnie
Ja jeszcze nie mam pomysłu na wykorzystanie tej spódnicy. Jedyne moje zastrzeżenie to cylinder - jest taki jakiś zbyt czarny, zbyt wielki i nie pasuje 9,5/10 

Spódnica mogłaby być trochę dłuższa, a kapelusz inny (niższy, czy coś), ale poza tymi detalami bardzo mi się podoba. 9/10
Sentis No No Super podziwiam to stylizację fiolet wpadł mi w oko.
Anioł wyróżnia się i oto chodzi. Wszystko przemyślane i dobrze dopasowane.
Dałam Ci <3
Zapomniałam o ocenie oczywiście,że 10/10
Ostatnio zmieniony przez Zorma (22-04-2014 o 20h17)
Może bez tego nakrycia byłoby bardziej przejrzyście.
Poza tym prześliczny fioletowy aniolek. ;d 9.5/10
Zorma przyzwyczaiłam się już do innych typów karnacji. Twoja wygląda bardzo sztucznie. Okropnie wyglądają piersi Tak jakby wylewają się z sukni (?) Twojej misski. Poza tym zdjęłabym albo rękawiczki albo pierścionki. Dziwnie to wygląda. Pasek również nie pasuje. Stylizacja jest zwyczajna i mam wrażenie, że robiona na szybko . Z bólem serca daje 4/10 :c
Ostatnio zmieniony przez miti3 (22-04-2014 o 20h22)
Ładna kreacja
szkoda tylko, że taka ciemna.Podoba mi się makijaż oraz fryzura.Dodałabym jeszcze jakiś wisiorek i pierścionek/bransoletkę.Fajny pomysł wykorzystania tej spódnicy
8/10
Z tym paskiem nie da się zrobić nic sensownego. Tutaj też nie wygląda dobrze. Czerwone wlosy sa bez sensu. Panda nawet pasuje. 7/10
Kreacja wydaje mi się mało anielska jak na te skrzydła i aureole. Nie, żeby od razu musiała być biała, ale ta przypomina mi bardziej czarodziejkę z doklejonymi skrzydłami niż anioła. Poza tym prezentuje się dobrze 9/10
Issi, stylizacja całkiem ciekawa, przypominająca swego rodzaju łowcę/zabójcę, piersi ładnie są wywalone, nie przeszkadza mi to. kolorystycznie bardziej bym się postarała się to połączyć i przede wszystkich kołnierzyk nie pasuje akurat do tej kompozycji ubrań. Pomyślałabym o czymś na głowę. Jest z deczka trochę za pusto
5
Też mam aniołka! Tylko nieczarnego, tak dla odmiany. Uwielbiam te kosę. Ladnie to wygląda, podoba mi się. Brak zastrzeżeń, więc 10/10
Jest świetnie, wszystko do siebie pasuje~
10/10
Sentis - Wszystkie aniołki są nudne i identyczne ale twój jest wyjątkowy biel jest przełamana fioletem a makijaż po prostu boski. Widzę że wykorzystałaś jeden z najładniejszych pasków w sklepie świetny wybór co do paska i spódnicy daje 10.5/10
Yoshko- nie lubię takich podwodnych klimatów. Nie podoba mi się szalik na szyi pasował by tam bardziej łańcuszek albo nic. Kolory świetnie dobrane. Daje 6/10
Ostatnio zmieniony przez nana26 (22-04-2014 o 21h34)
Z krótsza sukienka wyglądałoby to jak mala dziewczyna wciśnięta w elegancie ciuszki, ale tera jest dziwnie. Troche pusto. 6/10
Fajny pomysł, kolory i wykonanie. Uzyskałąś zamierzony efekt, myślę że nie mam prawie zastrzeżeń, jedyne co mi nie pasuje to ten makijaż, miss wydaje się być taka miła i delikatna (sądząc po stroju), a makijaż sprawia, że jest taka nie wiem no groźna? Nie to nie to określenie, nie wiem jak to nazwać...
9.5/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (22-04-2014 o 21h54)
Centuś, fioletowy aniołek! Wreszcie jakiś inny kolor niż biały u angelów xD
W ręce dałabym raczej białą kulkę, ale nie wiem zy pasuje, więc jak byłabyś miła i sprawdziła porównując nie miałabym Ci tego za złe, tym bardziej, że księżyc też masz biały ;] Poza tym nic poza tym, szały nie ma, rzyci nie urywa
Taki żarcik. Cieszę się, że postanowiłaś zaszaleć z innymi kolorami, bo nie tylko czernią człek żyje.
Zasługujesz na
8
(moje to aniołek śmierci jest ^^)
Sandra88 coś się pozmieniało, coś się dodało, tylko nie rozumiem tych rozwichrzonych włosów, skoro nie ma nic poza nimi w takim stanie. pomyśl nad czymś jeszcze co by wyglądało jakby żyło, bo tak poza tym jest tak samo, bransoletka ujdzie, nie wygląda źle
6
Ostatnio zmieniony przez Sartani (22-04-2014 o 21h56)
Uuu a gdzie anioł śmierci? W sumie cieszę się, że go nie ma bo to... jest bombowe ! Ekstra kolor! Wszystkie z tych rzeczy są cieniowane, nie wiem jak udało Ci się je skompletować. Piękny kołnierzyk. Idealnie pasujący makijaż. Dodałabym tylko jakieś mini, aby zakryć gatki
10/10

Szkoda, że włosy wystają nad kapelusz. No ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz... Podoba mi się, możesz wysłać miss do mnie, bo coś się ostatnio dymi strasznie z komina
10/10
jakby diabelski aniołek tak mi się akurat kojarzy kolorystyka jest świetna i wszystko dobrze jest dobrane ale chyba kilka rzeczy pochodzi z gwiazdy ale nie przeszkadza 
10/10
Milenacz jak na 12 poziom stylizacja jest w miarę interesująca. Zmieniłabym na pewno kolię a tę od Lizou wywaliła w ogóle bo jest brzydka. Oczy są zbyt czarne do tych czerwonych odcieni, piegi są tutaj zdecydowanie zbędne. Ogólny efekt też nie jest powalający pomimo tych ponad 180 dni. Nie podoba mi się w ogóle. Połączenie tej spódnicy z gorsetem i paskiem też mi nie odpowiada. Staraj się dalej, dużo przed Tobą.
2
Sartani, wszystko do siebie pięknie pasuje, kolorystyka jak na demonicę oryginalna i wygląda interesująco. Przy takim monokolorze dopasowałabym tylko koszulę faceta, ale on nie wlicza się do oceny, wiec zasłużone 10/10
Sartani jaka śliczna mroczna stylizacja.... Narazie Najlepsza jaką widziałam! jak księżniczka przemieniona w kamień... Z wrażenia odczepiła mi się ręka .... 10/10
Ostatnio zmieniony przez milenacz (23-04-2014 o 10h49)
Mila bardzo ciekawa interpretacja wojowniczki. Na myśl przyszła mi Katherina Sforza chociaż nie wiem czy to był zamierzony efekt. Zastanowiłabym się u Ciebie nad innym paskiem, bo ten jest zbyt czarny do góry i dołu. Nie mniej jednak daję Ci
8
Milenacz widzę jeszcze straszniejszą wersję. Pomysł kolii był zdecydowanie lepszy ale nie ten od Lizou.. Z tym naszyjnikiem wygląda jeszcze gorzej. Niestety
2