Fajny pomysł i całkiem niezłe wykonanie. Podoba mi się wykorzystanie maski i sposób na ukrycie trzeciej ręki. Natomiast nie podoba mi się ta biała bluzka, która odstaje kolorem od reszty. Z kolei czerwona karnacja pozostawiła takie dziwne wrażenie, jak patrzę na stylizację to niby jest ok, ale z drugiej strony...no nie wiem, jakoś mnie nie przekonuje. 8/10
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Bardzo mi się podoba. Elementy są idealnie dobrane, twarz śliczna i fryzura dobrze dobrana do nakrycia głowy. Nie jestem tylko pewna czy ten wachlarz tu pasuje. Wygląda ładnie, ale trochę nie harmonizuje z resztą stylizacji. Mimo wszystko 10/10, bo wyglądasz imponująco. :3

Mogłabym Ci doradzić pokombinowanie z makijażem albo karnacją, bo mam wrażenie że zbyt jasna cera i zbyt ciemny, ostry makijaż tworzą taki trochę efekt rozmazania xD Ale no ogólnie mi się podoba, tylko że nie jest jakaś megatwórcza bo właściwie to tylko ta góra, spódnica i parasol